65 (94)

Modellen (Vrouw 18jaar of ouder) voor Fine Art Portretten 'Homo Anonymous'

Paul van Bueren | (Goes)

Voorde maanden oktober, november en december ben ik op zoek naar modellen voor het volgende:

Als kunstenaar werk ik graag in (no/low budget) projecten, zo kan ik iets mooi afronden met een expositie en of een boek. Voor mijn nieuwste project 'Homo Anonymous' ofwel de 'Anonieme Mens' ben ik op zoek naar mensen die mee willen werken aan dit project over onze hedendaagse anonimiteit. Het wordt steeds moeilijker om anoniem te zijn, door dat het internet en onze mobieltjes zo in onze dagelijks leven lijken ingevlochten. Dit project is een zoektocht naar de waarde van anonimiteit in Analoge Zwart-wit Fine Art Portretten.

Alle beelden zijn zwart-wit analoge opnames worden gemaakt met een Technische Camera op negatieven ter grootte van een ansichtkaart. Dit is een langzamere manier van werken in vergelijking tot een digitale camera.

Vooraf bespreken we wat we gaan doen en of je gekleed/lingerie en of naakt wilt poseren. Dit project is op TFP basis, je ontvangt een selectie van de beste beelden als digitaal bestand die je voor je portfolio kunt gebruiken of je ontvangt een print direct uit de doka op 20x25xm Ilford MG Papier naar keuze, deze word gestempeld en gesigneerd.

Ik zoek allerlei typen vrouwen, maar vraag wel commitment, ik reserveer een dag(deel) en verwacht dat je er op tijd bent, ik maak mijn portretten bij voorkeur in mijn studio in Goes, Zeeland. Er is een goede directe trein verbinding en het is ook met de auto goed bereikbaar. Mijn werkdagen zijn woensdag en vrijdag eventueel zijn er ook mogelijkheden om op zaterdag een shoot te plannen.

Hier vind je de beelden van dit project

www.paulvanbueren.com/homo-anonymous

09-09-2019 t/m 09-12-2019

Stuur een bericht naar "Paul van Bueren"