33 (97)

Slanke jonge vrouw gezocht met affiniteit voor erotiek, trance/ techno

Ton | (Twello)

Slanke jonge vrouw gezocht met affiniteit voor erotiek, trance/ techno

Als kunstenaar heb ik een missie; het artistiek vertalen van de dancescene.
Vanaf 2000 voel ik me aangetrokken tot het schilderen van elementen uit de dance- & trancescene. Daartoe behoren o.a. DJ's, lichteffecten, dans, verleiding, erotiek. Als fotograaf bracht ik de sfeer in kaart van o.a. Mysteryland, Trance Energy, Dance Valley, Crazyland, Pleasure Island en meer.... die ik vertaalde in schilderijen.

Voor nieuw werk zoek ik een single jongevrouw met slank/ fit/ sportief figuur die zich hierin thuis voelt... min. 1.70 lang is en ook eigen ideeën heeft. De reden hiervoor is dat ik samen wil beleven/ ervaren/ genieten/ ondernemen, samen ideeën wil verzinnen en uitwerken, zonder dat wij rekening hoeven te houden met anderen of tijd.
Ik realiseer mij dat het zoeken is naar een speld in de hooiberg, maar niet geschoten is altijd mis.

Omdat je in schilderijen een droomwereld kunt creëren, wil ik in de nabije toekomst wil ik de nadruk leggen op onderwerpen die gerelateerd zijn aan bijvoorbeeld dans en yoga, maar ook stijlen als 'Ibiza-/ Bohemian- / Gipsy. Denk bij het uitwerken van de ideeën met name aan de gewaagdere genres t/m erotisch naakt. Maar zoals eerder vermeld sta ik open voor eigen inbreng.

Vanwege mijn exclusieve werk (omdat ik in vele lagen schilder... of op zand/ koffie), maak ik altijd een fotoreportage van alles wat ik wil schilderen. Ter bescherming van de foto's stel ik altijd een contractje op. Dus discretie is geboden.
Mijn intentie is om vaker samen te werken, dus een goede klik is noodzakelijk.
Uiteindelijk wil ik deze serie nieuwe schilderijen rond 2025 klaar hebben.

Op mijn website kun je zien wie ik ben en wat ik gedaan heb, voor een indruk.

Ik wacht je serieuze reactie met interesse af

www.tonvangeelen.com

02-11-2019 t/m 02-05-2020

Ton ( Twello ) Model gezocht
Ton ( Twello ) Model gezocht (2)

Stuur een bericht naar "Ton"