15 (99)

Gezocht: 45+ modellen (V) voor project naaktfotografie 'Coming of Age'

Pat Veenstra | (Rotterdam)

Vierenveertigjarige creatief fotograaf is op zoek naar vrouwelijke 45+ modellen voor het project genaamd: 'Coming of Age'. Ervaring in modellenwerk is geen vereiste en modellen van elk lichaamstype zijn van harte welkom. Diversiteit is juist voor mij een streven.

Vanuit 'onze' kijk op schoonheid met de oogkleppen op voor al het andere, behalve hetgeen wat jong is, is het idee ontstaan om als tegenhanger juist dat in beeld te brengen waarin de jaren van de mens zichtbaar worden. Dus geen strakke, jonge tienerlichamen, maar juist het lichaam waarin de tand des tijds zijn indrukken en sporen heeft achtergelaten. Voor dit project ben ik op zoek naar vrouwelijke modellen (heb al ruim voldoende aanmeldingen van mannen) die de lichamelijke kenmerken waarin hun levensjaren zich tonen, op waardige wijze willen laten vastleggen.

Voor interesse in en meer informatie over het project 'Coming of Age', kun je vrijblijvend informatie opvragen. Veelal lukt het me om binnen 24 uur te reageren. Wanneer dat niet gebeurd is, check dan even de spambox, wellicht is mijn reactie daar per ongeluk in terecht gekomen. In mijn reactie vind je tevens een link naar mijn website voor achtergrondinformatie en voorbeelden van mijn fotografiewerk.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,

Pat Veenstra (m)
FOTOGRAFIE

14-11-2020 t/m 14-11-2021

Stuur een bericht naar "Pat Veenstra"