80 (108)

Vrouwelijk model gezocht om samen met vrouwelijk model te poseren

Tom Durden | (Utrecht)

Dag,

ik zoek een vrouwelijk model, 18-30 jaar, om model te staan in mijn atelier in Utrecht. Je staat model samen met een ander model: vrouw, 30, slank en intelligent. Het gaat om samen naakt poseren, dus je moet nabijheid niet onprettig vinden.

Beloning is 30 euro+reiskosten en een paar mooie houtskool schetsen voor een tekensessie van bijvoorbeeld twee uur. De standen zoeken we samen uit, ze moeten bij jullie passen, dus je eigen ideeën voor standen zijn welkom. Ervaring is niet nodig, maar je moet het wel aandurven om naakt model te staan met een ander vrouwelijk model.

Ik kan overdag op maandagen en ik kan je eventueel van een treinstation ophalen als dat praktisch is. Naast tekeningen en schilderijen maak ik ook drone-model-foto's, maar voor de meeste mensen is het nu te koud daarvoor :) Op mijn website www.dronude.com kan je voorbeelden van die foto's zien.

Mijn atelier is wel warm en in het noorden van Utrecht Overvecht. Als je met de trein komt kan ik je bij het plaatselijke treinstation ophalen met de auto.

ik lees graag van je,

Tom Durden

www.dronude.com

12-03-2020 t/m 12-06-2020

Stuur een bericht naar "Tom Durden"