95 (99)

Vrouwelijk model gezocht 21-35 jaar

Etienne Oldeman | (Utrecht e.o.)

Regelmatig zoek ik voor zakelijke opdrachten en voor nieuwe projecten modellen. Ben je fotogeniek, wil je jouw portfolio uitbreiden? Laat het weten! Is het een betaalde opdracht, betaal ik uiteraard jou als model! Ik ga voor een langdurige relatie en sta altijd open voor leuke en bijzondere ideeën, dus kom maar op!

Voorbeelden: danseres met tules buiten op zandverstuiving, humoristische shoot (waar "iets" niet klopt), shoot met beweging, met motor, cabrio of....

Daarnaast zoek ik specifiek voor een nieuw project "boudoirfotografie" modellen die bedekt naakt of gekleed in stijlvolle lingerie op de foto durven. Eventueel is onherkenbaar in beeld mogelijk.
Belangrijke aspecten: mooi gezicht, mooie en verzorgde handen, voeten en benen.
Kleding: stijlvolle lingerie of avondkleding en zeker highheels!
Alles in een stijlvolle, ontspannen, vrouwvriendelijke ambiance.
Dus geen pornografische en ordinaire bedoelingen!
De boudoirshoot is ideaal voor studentes of andere jonge vrouwen die iets bij willen verdienen op een leuke manier. Leuke vergoeding bespreekbaar!

Inspiratiebron: http://www.alaindaussin.com/ Eigenlijk maar 1 foto, dat is de foto van een dame met een laken over haar heen. Verder ook in kleur en mooie sfeerfoto's met details. Vooraf duidelijke afspraken.

www.etienneoldeman.nl

20-03-2020 t/m 20-03-2021

Stuur een bericht naar "Etienne Oldeman"