46 (102)

After Covid-19 shoot. Model gezocht (volwassen meisje of vrouw) voor sportieve shoot.

Johan Hor | (Heel Nederland)

After Covid-19 shoot. Model gezocht (volwassen meisje of vrouw) voor sportieve shoot.

Zodra de Covid-19 maatregelen worden versoepeld, is het tijd voor een shoot.

Gezocht een model (volwassen meisje of vrouw, dus géén man) die het leuk vindt, om mee te doen aan een sportieve shoot met veel dynamiek zoals Bodybalance.

Hierbij gaat de voorkeur uit naar een girl next door type. Het gaat om zowel solo als duo man/vrouw. De shoot is zowel in lingerie als naakt, als in legging.

Het zou handig zijn als je vaker bodybalance hebt gedaan, omdat je dan een aantal poses al kent, maar mocht je niet zo lenig zijn of het niet eerder hebben gedaan, het is geen must.

Eventueel kun je eerst een keer wat poses oefenen, zodat je zelf kunt zien wat lukt en wat niet.

Mocht je geen ervaring hebben, dan is dat echt geen probleem, alle poses worden eerst geoefend, dus mocht het je leuk lijken maar ben je daat onzeker over, geen punt reageer gerust.

Als het je leuk lijkt, maar je wilt liever onherkenbaar in beeld, dan is dat zeker bespreekbaar. Hiervoor maken we een contract.

We oefenen voldoende poses, als een aantal poses niet lukken omdat je de ervaring mist of niet zo lenig bent, dan is er geen man overboord. We kiezen namelijk die poses die goed lukken. En die gebruiken we als basis voor de try-out.

Op youtube zijn diverse voorbeelden te vinden van bodybalance, zie bijvoorbeeld Sizzler bodybalance 87.

03-05-2020 t/m 03-05-2021

Johan Hor ( Heel Nederland ) Model gezocht
Voorbeeld bodybalance pose. Eigen werk, shoot in Amsterdam.

Stuur een bericht naar "Johan Hor"