71 (124)

Gezocht: 45+ modellen voor naaktfotografie project 'Coming of Age'

Pat Veenstra | (Rotterdam)

Gezocht: 45+ modellen voor naaktfotografie project 'Coming of Age'

Beste Kunstinzicht bezoeker,

Wat leuk dat je even verder kijkt op mijn prikbord bericht.

Ik ben een vijfenveertigjarige creatief fotograaf, op zoek naar vrouwelijke 45+ modellen voor het project genaamd: 'Coming of Age'.

Vanuit 'onze' kijk op schoonheid met de oogkleppen op voor al het andere, behalve hetgeen wat jong en 'perfect' is, is het idee ontstaan om als tegenhanger juist dat in beeld te brengen waarin de jaren van de mens zichtbaar worden. Dus geen strakke, jonge tienerlichamen, maar juist het lichaam waarin de tand des tijds zijn indrukken en sporen heeft achtergelaten. Voor dit project ben ik op zoek naar vrouwelijke naaktmodellen die de lichamelijke kenmerken waarin hun levensjaren zich tonen, op waardige wijze willen laten vastleggen en het algehele beeld willen uitdragen dat ook het oudere lichaam het tonen meer dan waard is.

Ervaring in modellenwerk is geen vereiste en modellen van elk lichaamstype en huidskleur zijn van harte welkom. Diversiteit binnen mijn fotografiewerk is juist een streven van me, dus voel je vrij om te reageren, ook al zie jij jezelf niet als het standaard (naakt)model. Daarnaast is herkenbaarheid voor dit project geen must, dus mocht je liever onherkenbaar blijven, dan is dat goed mogelijk.

De samenwerking is op basis van TFP en gelijkwaardigheid, wat zoveel inhoudt dat je als model een selectie van de afbeeldingen ontvangt in beperkte resolutie, zonder daarvoor te hoeven betalen, maar ook zonder dat je betaald krijgt voor het model staan.

Voor interesse in en meer informatie over het project 'Coming of Age', kun je vrijblijvend informatie opvragen. Veelal lukt het me om binnen 24 uur te reageren. In mijn reactie vind je tevens een link naar mijn website voor achtergrondinformatie en voorbeelden van mijn fotografiewerk.

Mocht het langer duren dan 24 uur voordat je een reactie van me krijgt, check dan even je spambox, wellicht is mijn bericht daar per ongeluk in terecht gekomen.

Met vriendelijke groet en wellicht tot ziens,

Pat Veenstra (man)
FOTOGRAFIE

29-07-2021 t/m 29-10-2021

Pat Veenstra ( Rotterdam ) Model gezocht
Pat Veenstra ( Rotterdam ) Model gezocht (2)

Stuur een bericht naar "Pat Veenstra"