22 (35)

Life coaching in Eindhoven, Antoinette, kunstzinnig dynamisch coach

Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar en coach | (Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best, Ti...

Life coaching in Eindhoven, Antoinette, kunstzinnig dynamisch coach

Coach Antoinette biedt kindercoaching en life coaching aan jongeren en volwassenen in de omgeving van Eindhoven.
"Wanneer het leven moeilijk is en je graag vaker gelukkig zou willen zijn."

Mijn manier van werken is naast persoonlijk, kunstzinnig en dynamisch.

Dit betekent dat ik naast observatie en gesprek veel werk met ontspanningsoefeningen, visualisaties, creatieve - en beeldende middelen, beweging en spel. Denk hierbij aan tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, lichaamswerk, werken met voorwerpen en diverse spelvormen. Je gaat actief aan de slag met jouw hulpvraag.Deze manier van werken doet een appel op het onderbewuste, jouw innerlijke bron. Hierin ligt waardevolle informatie opgeslagen waar je via het gebruikelijke gesprek niet of niet goed bij kan. Via ontspanningsoefeningen en visualisaties kan je er mee in contact komen. Je leert je weer afstemmen op jouzelf en leert weer luisteren naar je hart.

Dit alles betekent absoluut niet dat je kunstzinnig moet zijn om aan de coaching deel te kunnen nemen. Het is geschikt voor iedereen die graag aan zichzelf wilt werken. Ik geloof dat ieder mens in wezen creatief is.

Een kunstzinnig dynamische manier van werken is heel erg leuk voor kinderen. Maar ook iedere volwassene draagt een innerlijk kind met zich mee. Werken met dit innerlijke kind, werkt helend. Het kunstzinnig werken leent zich hier bij uitstek heel goed voor.

Locatie: Atelier Mostheuvel 12, Wintelre, dicht bij Eindhoven en Veldhoven.
Dagdeel en tijd: In overleg op maandag, donderdag of vrijdag 9.30 - 11.30 of 13.30 - 17.00 uur en op woensdagmiddag. Ook mogelijk in de avonduren.

Voor wie?:
Voor ieder die het gevoel heeft in het donker te zijn en het licht niet vinden kan. Voor ieder die graag wat vaker gelukkig zou willen zijn.
Graag begeleid ik zowel kinderen, jongeren als volwassenen die moeite hebben om zichzelf staande te kunnen houden in onze samenleving en daardoor niet gelukkig zijn. Bijvoorbeeld bij een depressie, gevoelens van minderwaardigheid, diep verdriet, angst, gedragsproblemen, een leeg gevoel, maar ook als "je even niet zo lekker in je vel zit".

Tarief:
intake 45 minuten: gratis, mag ook per telefoon
consult van een uur: € 55,00

Om u hierbij goed te kunnen begeleiden heb ik in juni 2018 de opleiding tot kunstzinnig dynamisch (kinder)coach afgerond aan de kleine Tiki in Breda.
Verder maak ik veelvuldig gebruik van mijn ervaringen als docent, mijn groot inlevingsvermogen/ sensitiviteit en intuitie als mens en mijn jaren lange ervaring en out off te box denken als beeldend kunstenaar.

Voor meer informatie of een individueel coachingstraject neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op of kijk op onderstaande website.

www.antoinettedonkers-dekker.com

05-01-2020 t/m 05-01-2021

Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar en coach ( Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best, Tilburg ) Diversen
Als coach, help ik jou graag op weg om jouw licht weer te vinden, om terug te komen in jouw kracht.

Antoinette Donkers-Dekker, "Believe", 2017
Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar en coach ( Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best, Tilburg ) Diversen (2)
Ontdek je innerlijke kracht.
Hoe ziet jouw innerlijke panter eruit?

Stuur een bericht naar "Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar en coach"