143 (172)

TE KOOP HANDELSPAND MET LOFT (woonst)

Marq Rawls | (Dinant)

TE KOOP HANDELSPAND MET LOFT (woonst)

IDEAAL VOOR AMBACHT, ZELFSTANDIGE OF KUNSTENAARSATELIER

Pal Centrum Dinant -500m van de Citadel-, ruim (200m2) en zéér lichte Handelszaak/ Atelier/Enterpot met verdieping die kan functioneren als opslag en/of woonst. Ideaal voor de zelfstandige, kunstenaar of ambachtsman/vrouw. Uitzonderlijk, zéér stille locatie midden in de Stad en op 500 meter van de rivier de Maas! Op wandelafstand van de scholen, de winkels en de administraties.

Het pand is op het gelijkvloers samengesteld uit een groot Atelier met veel daglicht, inclusief een grote inrijpoort voor lichte vrachtwagen (privégarage gedeelte inclusief!). Het gelijkvloers beschikt vervolgens over een kleine kantoorruimte, een toilet en een kleine kelder. Bovendien is aan de straatkant een mooie showroom met grote etalage, die afzonderlijk toegankelijk is en dus desgewenst afzonderlijk kan worden verhuurd.

Op de eerste verdieping met smaak ingericht om te dienen als woonst (loft) met eveneens een apart toilet, een moderne open keuken (kookeiland) met alles moderne toestellen ingebouwd (kookvuur, oven, microgolf, vaatwas), een ingerichtte badkamer met ruime douche, ligbad en dubbele lavabo. Er is ook een nieuwe Sauna geinstalleerd. Er zijn twee kleine kantoorruimten die thans zijn ingericht als slaapkamer en er is ook een kleine ruimte voorzien voor wasmachine/droogkast met aan- en afvoeren. Deze verdieping kan desgewenst ook dienst doen als een grote bureel- of opslagruimte (80m2).

Het geheel is perfect in orde (bouwjaar 1960) en reeds voor een groot deel verbouwd, maar blijft vele mogelijkheden hebben voor andere doeleinden! Woongedeelte (verdieping) dient enkel nog afgewerkt/opgefrist te worden (schilderen/behangen/…).

Onmiddellijk beschikbaar.
Vraagprijs € 199.000.
Kan ook gehuurd worden voor langere periodes (min. 6 maanden)

Inlichtingen en visitaties mosaicstudio.eu@gmail.com

www.mosaicstudio.eu

04-02-2020 t/m 04-02-2021

Marq Rawls ( Dinant ) Atelier / werkruimte
Marq Rawls ( Dinant ) Atelier / werkruimte (2)

Stuur een bericht naar "Marq Rawls"