21 (24)

Moeder & Zoon show! Kunst met een rauw randje

Zippora Meijer | (Almelo)

Zippora Meijer stelt haar schilderijen, sieraden en objecten tentoon. Kleurrijk werk met soms een donkere ondertoon, maar ook grappige vormgeving zal je ontmoeten. Zippora zit al enige jaren in het kunstvak en staat geregistreerd bij het RKD te Den Haag.

Gino Sahanaja heeft een academische achtergrond zoals het HKU en ArtEZ te Arnhem. Ook heeft hij het Grafische Lyceum te Utrecht gedaan wat weer zichtbaar is in zijn Digital art en soms als een rode draad door zijn Neo-expressionistische schilderwerk.

Gino schroomt geen beperkingen in het leven de enige beperking dat ben je zelf. Dat is ons aangeleerd en moeilijk te vinden "Naarmate de kennis toeneemt, weet men steeds minder" de balans tussen goed en betrokken te zijn en een pijnloos leven lijden... zoals hij zijn werken vormgeeft getuigd van een doorleefd leven met obstakels.

Maar anderzijds is het balans te vinden in zijn abstracte werken, inhoudelijk zo puur en sereen. De zelfreflectie laat soms niets aan de verbeelding over en is ook verweven met wat er gaande is in deze complexe wereld.

Wandelend door de Almelose binnenstad, het ruime pand naast de bekende ijscoboer Talamini, bevindt zich een warme en kleurrijke galerie met een ruimte van circa 140 m2.
Na de expositie van Peter Klashorst en Zippora Meijer is er een tweede tentoonstelling, genaamd: ‘’De moeder en zoon show’’ De galerie is voorzien van drie aparte expositie-ruimtes, waar een ruim aanbod van kunst te waarnemen is.
De tentoonstelling is kleurrijk met een emotionele beladenheid. Wees bereid op een belevenis van interpretaties met betrekking tot het levensverhaal.


Open DI, VR, ZA 12:00-17:00
Grotestraat 37, 7607 CC, Almelo
Gino Sahanaja & Zippora Meijer
Schilderijen en design
31 juli (opening 16:00) – 26 augustus
Moeder & zoon show, kunst met een rauw randje.

Wij verwelkomen jullie met een hapje en drankje bij de opening op 31 juli 2021 om 16.00-19.30

zipporameijer.com

30-07-2021 t/m 30-01-2022

Almelo

Stuur een bericht naar "Zippora Meijer"