120 (253)

Betaalbare werk en atelier ruimte in Delft aangeboden inclusief gedeelde werkplaats en verkoop/expo mogelijkheden in cultureel centrum.

Koen Noordenbos | (Delft)

BESTE KUNSTENAARS EN MAKERS,

Op zoek naar betaalbare atelier of werkruimte in Delft?

Ben je op zoek naar een inspirerende plek om je creativiteit de vrije loop te laten en je kunst te delen met gelijkgestemden? Of heb je interesse om betrokken te zijn bij een nieuwe culturele hotspot in Delft? Dan is DEIK op zoek naar jou!
DEIK, oftewel ‘Delftse Eigentijdse Kunst’ is een artist run space in Delft, bestaande uit ateliers, een galerie en winkel. Onze missie is om kunstenaars samen te brengen en een laagdrempelig platform te bieden voor alle vormen van kunst. We bieden een betaalbare, inspirerende omgeving waar kunstenaars kunnen werken, groeien en zich ontwikkelen

Als member van DEIK heb je toegang tot:
-Een betaalbare werkplek in het hart van Delft, vanaf 5 m²
-De mogelijkheid om je werk te verkopen en tentoon te stellen in onze winkel/galerie.
-Een gedeelde werkplaats met machines en gereedschap en een hoop andere mogelijkheden.
-mogelijkheden om exposities en workshops te geven.
-Een toffe inspirerende plek die je deelt met andere kunstenaars.

Ook kun je deel worden van een groeiende gemeenschap van kunstenaars die zich inzetten voor de culturele en creatieve ontwikkeling van Delft. We organiseren regelmatig workshops en evenementen waar je aan kunt deelnemen. Bovendien bieden we aan iedereen, zowel leden als niet-leden, de mogelijkheid om de ruimte te gebruiken voor het organiseren van hun eigen workshops en evenementen.
Heb je interesse om deel te nemen of bij te dragen? Kom gerust langs of stuur een e-mail naar kunsthuisdeik@gmail.com of bezoek onze website www.kunsthuisdeik.nl voor meer informatie en een eerste indruk.

Met warme groet,
Koen Noordenbos
www.kunsthuisdeik.nl
insta kunsthuis_deik

#deik #kunsthuisdeik #kunsthuis #tinygallery #artdelft #kunstindelft #artgallerydelft #delftart #tinygalleryconcert #artindelft #delftgallery #delftartist #huiskamerconcert #openmic #spokenword #openpodium #art #podiumkunst

www.kunsthuisdeik.nl

06-05-2024 t/m 06-11-2024

Stuur een bericht naar Koen Noordenbos