37 (157)

Jong man naaktmodel voor buiten fotografie/film
Fotografie - (Nederland)

Hallo fotograven het is weer is heerlijk en wil mij via deze weg beschikbaar stellen voor naakt fotografie in de vrije natuur.

Sta open voor vele uitdagingen en er is veel bespreekbaar op vele locaties!
En schroom mij niet om naakt te zijn.

Ook voor duo shoot M/V
Foto's mogen natuurlijk ook gebruikt worden voor publicatie (internet)of advertentie doelen of voor uw eigen site in overleg.

Ik ben nog niet zo heel lang bezig als naaktmodel, ben 30 en 1.75 lang, donker blond kort haar en ben verder geschoren en verzorgd en dat mag ook gezien worden.
Ervaring heb ik niet met fotgrafie dit kan ook een voordeel zijn, ben daardoor makkelijk te kneden zoals je dat zegt en sta voor veel open.

Dus het is zeer gewenst mij aan te sturen en opdrachten zo uitvoer onder leiding van fotograaf.

Ik wil mij dan ook onderscheiden van de meeste modellen waarin de fotograaf de vrijheid heeft in setting en lokatie zonder rekening te houden met model of beperkingen voor fotograaf.

Om opzoek te gaan naar de grens van model en niet bang is om ook openlijk te poseren en de vrijheid van fotograaf om het perfecte beeld/serie wat fotograaf voor ogen heeft te bereiken op dat ene moment.

Ben je opzoek naar een leuke (zeer) spannende uitdaging op lokatie voor mij als naaktmodel met de creatieve vrijheid van jou als fotograaf?

Werk overal aan mee en ga vele spannende uitdagingen/experimenten aan, alles is mogelijk.

Tevens ben ik ook bereid om openlijk te poseren voor groepen of op een expositie of kunstroute of als performance.


Mail mij gerust!

15-07-2018 t/m 15-01-2019

Stuur een bericht naar "Fotografie "