59 (126)

Jong man. naaktmodel voor fotografie

Naaktmodel | (Nederland)

Ik stel me via deze weg beschikbaar als naaktmodel ( geen vergoeding) voor uiteenlopende opdrachten en experimenten op buiten lokaties.

Sta open voor vele uitdagingen en er is veel bespreekbaar op alle locaties!
En schroom me ook niet om naakt te zijn op ongewone plaatsen of te verplaatsen.

Ook voor duo shoot M/V
Foto's mogen gebruikt worden voor publicatie of advertentie doelen of voor uw eigen website of verkoop.

Ik ben sinds kort bezig als naaktmodel, ben 30 en 1.75 lang, donker blond kort haar en ben verder geschoren en verzorgd en dat mag ook zeker gezien worden.
Ervaring heb ik niet met fotografie dit kan ook een voordeel zijn en ben daardoor ook nog makkelijk te kneden zoals je dat zegt.

Het is zeer gewenst mij aan te sturen en ook alle opdrachten die u mij geeft ook zo uitvoer wat u als fotograaf voor ogen heeft en daarmee dan ook de leiding en regie over het model zal hebben.

Ik wil mij dan ook onderscheiden van de meeste modellen waarin de fotograaf de gehele vrijheid en zeggenschap heeft, in setting, de lokatie en over het model, zonder rekening te houden met zijn model op locatie en ook zonder beperkingen voor fotograaf zodat er gewoon door gefotografeerd kan worden.

Zo heeft de fotograaf alle ruimte en vrijheid om opzoek te gaan naar de grens van zijn model en model zal open moeten staan om zijn grenzen te verleggen en niet bang is om ook openlijk te poseren, dus ook openbare plaatsen horen daarbij met de gehele vrijheid van fotograaf om het perfecte beeld wat fotograaf voor ogen heeft te bereiken op dat ene moment.

Bent U opzoek naar een leuke (zeer) spannende uitdaging op lokatie voor mij als naaktmodel met de creatieve vrijheid van u als fotograaf?

Dan wil ik graag stage lopen ik werk overal aan mee en ga vele spannende uitdagingen/experimenten aan, alles is mogelijk.

Tevens ben ik ook bereid om te poseren voor vrijgezellen/ studenten groepen of op een expositie of kunstroute of als performance.


Mail mij gerust!

19-04-2021 t/m 19-04-2022

Stuur een bericht naar "Naaktmodel"