hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek model aangeboden
162 (165)

Model, (V) op zoek naar creatieve samenwerkingen, Betaald & TFP
(Arnhem)
Simone

Hoi creatievelingen..

ik ben een redelijk ervaren, vrouwelijk, model van 22 jaar. Tot nu toe heb ik vooral voor creatieve en kunstzinnige vrienden geposeerd. Sinds kort heb in een nieuwe baan waardoor ik wat meer tijd heb om nieuwe creatieve avonturen aan te gaan.

Ik ben beschikbaar voor fotografen, stylisten, visagisten en andere kunstenaars. Amateur, hobbyist of 'pro' maakt me niet zoveel uit; het gaat me vooral om een serieuze instelling en respectvolle benadering.

Over mij..Lengte: 1.69
Kleding maat: 36/38, s/m
Schoenmaat 39

Mijn gezicht heeft vrij geprononceerde gelaatstrekken met bruine, expressieve ogen en mijn haarkleur wisselt wel eens (op dit moment heb ik zwarte krullen)

Verder hou ik van duidelijkheid en goede afspraken. In principe werk ik niet (meer) op TFP basis maar als het echt een toevoeging is aan m'n portfolio wil voor bijzondere concepten best een uitzondering maken.

Mijn tarieven zijn marktconform maar er is zeker wel ruimte voor onderhandeling.. ik doe dit tenslotte vooral omdat ik het leuk vindt om mooie dingen te creëren.

Vanwege minder prettige ervaringen op modellensites stuur ik alleen foto's bij serieuze interesse.

Reacties graag voorzien van eigen werk of linkje naar portfolio.

Het klinkt allemaal heel zakelijk maar verder ben ik vrij spontaan en makkelijk in de omgang.. stuur me gewoon een nét berichtje en misschien kunnen we binnenkort de wereld samen een stukje mooier maken!

Groetjes,

Simone

07-04-2017 t/m 07-04-2018

Stuur een bericht naar "Simone "