29 (126)

Limburg, Maastricht, mannelijk naakt model, 190, normaal postuur.

Ap | (MAASTRICHT)

Limburg, Maastricht, mannelijk naakt model, 190, normaal postuur.

Hallo,

Ik, rustig, serieus, openminded, mannelijk naaktmodel, normaal postuur, 190 lang,
kort blond hoofdhaar, weinig en deels geen lichaam beharing.

Ik bied me aan als multi inzetbaar naaktmodel, en ben benieuwd hoe anderen me zien en vooral uitbeelden in teken, schilder of andere technieken, dit kan zowel voor solo, groep, cursus of persoonlijk/privé, in studio, privé thuis, in atelier of op locatie. Ik ervaar het poseren als prettig en rustgevend, en hoop ook rust uit te stralen. Ik vind het fijn om kunstenaars te kunnen en mogen helpen bij het uitoefenen van hun passie.

Poseren in een (openbare) ruimte met toeschouwers is ook mogelijk (b.v. voor open dag, performance (in overleg), of kunst route).

Ik help ook graag beginnend kunstenaars, als gratis (extra) oefenmodel.

Eventuele andere technieken zoals bodypainting of fotografie is ook bespreekbaar, vooral zwart wit vind ik leuk, maar is geen must, heb hier al ervaring mee. Ik doe echter geen film werk. Heb ook al als ondergoed model gewerkt. Ik heb recent (ook) voor het eerst als bondage model gewerkt, was erg leuk om te ervaren, ik zou dit wel graag vaker willen doen. Ik heb er hierbij geen probleem mee, om daartoe aangeraakt te worden.

Duo of groep poseerwerk, zowel met man(nen) of vrouw(en) kan ook, ik kan zelf echter geen 2e model leveren!

Vragen staat vrij, lijkt me leuk te kunnen helpen bij het uitvoeren van al jouw/jullie creatieve ideeën (dus ook anders dan teken- of schilderwerk, maar waarbij wel een naakt benodigd is), Ik sta voor veel open, ben nieuwsgierig en belangstellend, ik sta model voor man(nen) of vrouw(en), mits 18+ en aangezien het voor mij hobby is, hoef ik er, in principe, geen vaste vergoeding voor. Wel liefst in zuidelijk deel van het land, i.v.m reiskosten, tijd en afstand.

Wel graag serieuze reacties, i.v.m. enkele minder leuke ervaringen,
Alvast dank voor je belangstelling,

via onderstaande link zijn enkele foto's van me te zien.

www.harrylinschoten.info/albert.html

03-05-2021 t/m 03-05-2022

Ap ( MAASTRICHT ) Model aangeboden
Rug aanzicht
Ap ( MAASTRICHT ) Model aangeboden (2)
zijaanzicht

Stuur een bericht naar "Ap"