12 (126)

Low-budget creatieve workshop - naaktmodellen tekenen/schilderen/bodypaint

Erik & Melvin | (Randstad)

Low-budget creatieve workshop - naaktmodellen tekenen/schilderen/bodypaint

Een vrijgezel om te verrassen? Een jarige?
Of gewoon een leuke activiteit op een vriendinnendag of met je dispuut?

Wil je met een klein budget een leuke creatieve workshop organiseren
en weet je niet waar je moet beginnen? Informeer eens bij ons!
Als enthousiaste, zeer ervaren modellen kunnen wij jullie op weg helpen!

Even voorstellen:
wij zijn Erik & Melvin, twee mannelijke modellen met ruime (bijna 10 jaar) ervaring, eind 30 jaar met jongensachtige uitstraling. Beiden sportief, atletisch gebouwd, zeer ervaren in het werken met zowel ‘serieuze’ kunstenaars als 'amateurs': beiden meewerkend, vrolijk, maar uiterlijk totaal verschillend: tropisch & Hollands, bruin & blank, zwartharig & blond.

We denken graag mee met het opzetten van een superleuke, creatieve en afwisselende activiteit waar jullie met veel plezier op terug zullen kijken. Wat we jullie bieden zijn wij zelf, als naaktmodel om naar te kijken, als instructeurs om uitleg en begeleiding te geven, als 'canvas' voor bodypainting of als bediening (‘obers’ tijdens een thuisfeestje).

Onze workshops zijn smaakvol, discreet en ingetogen
of juist hilarisch, uitgelaten en vrij, al naar gelang jullie wens.

Een scenario is bijvoorbeeld de workshop eerst ‘serieus’ te laten beginnen met een ‘saai stilleven’ waarna de bruid of de jarige na enkele minuten verrast wordt door de aanwezigheid van twee naakte mannen in de zaal.

Om kosten te besparen en jullie dus een goedkope workshop te kunnen aanbieden werken wij uitsluitend op locatie, hetgeen jullie dus zelf moeten regelen. Wij kunnen jullie uiteraard wel helpen bepalen wat nodig is om een locatie geschikt te laten zijn of te maken. Dit kan natuurlijk ook een huiskamer zijn, dat is vaak nog het gezelligst.

Verder zijn jullie vrij om je eigen idee qua activiteit aan ons voor te leggen en om te sturen op de invulling. Hierbij zullen we altijd aangeven of iets haalbaar is of niet. Wij zijn daarbij veel gewend ;-)

The Naked Butlers
Daarnaast zijn we ook actief als The Naked Butlers, samen met de workshop naaktmodel te boeken of als apart event:
Zoeken jullie een hilarische maar ook 'n tikkeltje gewaagde ondersteuning van de feestvreugde?
Zoeken jullie voor een feestje nog een butler, ober, portier of gewoon een manusje van alles, neem gerust contact op. Wij denken graag met je mee met een leuke, ludieke of kunstzinnige invulling van jullie feest... Meteen naakt als verrassing voor jullie vriendinnen of eerst nog gekleed: onze kleding kan dan onder begeleiding van muziek langzaam of juist snel verdwijnen, zodat we jullie naakt van dienst kunnen zijn, of juist alleen met een stropdas om ;-)

Vanzelfsprekend vragen wij een vergoeding voor onze diensten. Ons tarief is 160 euro voor twee uur workshop met ons samen, bij maximaal 16 deelnemers. Dus dat is slechts vanaf 10 euro per deelnemer!

Wij zorgen er uiteraard voor dat we ruim op tijd aanwezig zijn (min. 45 minuten).

Wat komt er nog meer bij kijken:
- Materiaal, zoals papier/doeken, houtskool, en/of kwasten/verf en plastic afdekkleed (indien van toepassing). Wij geven jullie tevoren een ‘boodschappenlijstje’ om voordelig geprijsd materiaal aan te kunnen schaffen bij bijv. Action of Xenos. Heb je geen tijd om zelf materiaal in te kopen? Voor een kleine toeslag nemen wij jullie deze zorg ook uit handen!
- Locatie (zaalhuur of huiskamer thuis)
- Consumpties: eventuele drankjes en snacks/snoep etc.

Bijkomende kosten die wij moeten doorbelasten:
Tarief is inclusief reistijd, exclusief 40 euro bijdrage in brandstofkosten voor plaatsen binnen de Randstad en tot de cirkel Breda-Eindhoven-Arnhem-Zwolle (daarbuiten in overleg) en exclusief eventuele parkeerkosten op locatie.

Enthousiast & nieuwsgierig?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie!
erik-melvin@outlook.com

workshopsnaaktmodel.wordpress.com

06-05-2021 t/m 06-06-2021

Erik & Melvin ( Randstad ) Model aangeboden
Erik
Erik & Melvin ( Randstad ) Model aangeboden (2)
Melvin

Stuur een bericht naar "Erik & Melvin"