1 (148)

Vrouwelijk exotisch model met Aziatische roots

Shanti | (Amsterdam, Den Haag en Den Bosch)

Vrouwelijk exotisch model met Aziatische roots

Hoi beeldcreatievelingen,

Vanuit Ibiza kom ik eind februari voor twee weken terug naar Nederland. Ik verblijf in regio Den Haag en Den Bosch, maar heb eventueel de mogelijkheid om te reizen. Ik heb nog enige plekjes vrij in mijn planning om met zowel amateur- als professionele fotografen te shooten.  
Heerlijk vind ik het, om te bewegen in een expressieve rol of mezelf juist authentiek en kwetsbaar open te stellen, bij het poseren. Ik poseer graag met een vleugje vrouwelijke sensuele mystiek. Wat ik mee breng is lichaamsbewustzijn, sprankelende levenservaring en een passie voor dans.  

Check voor mijn portfolio: www.mymodel.nl/model/shanti

Ik poseer met een natuurlijke ontspannen vertrouwdheid tot artistiek naakt, waarbij ik graag werk met mijn eigen contract. De foto's zijn vrij te gebruiken voor op de eigen website en portfolio. Ik poseer tegen een betaalbare vergoeding afhankelijk van de ideeen, categorie van poseren en reiskosten.

Ik kan mijn eigen visagie en hairstyling verzorgen, aangepast aan het concept. Ik heb een open mind en sta altijd open voor creatieve en uitdagende ideeen...

Bij interesse om een shoot te boeken zie ik graag je ideeen, categorieen van poseren, de locatie en tijdsduur van de shoot tegemoet. Het beste ben ik bereikbaar per mail. Neem contact met me op via shantimodel@outlook.com om te bekijken wanneer en waar jouw shootideeen gerealiseerd kunnen worden.

Heel graag tot een leuke inspirerende samenwerking in de laatste twee weken van februari.  : )

Winterse groet,
Shanti
shantimodel@outlook.com
www.mymodel.nl/model/shanti

mymodel.nl/model/shanti

20-01-2019 t/m 20-04-2019

Shanti ( Amsterdam, Den Haag en Den Bosch ) Model aangeboden
Shanti ( Amsterdam, Den Haag en Den Bosch ) Model aangeboden (2)

Stuur een bericht naar "Shanti"