hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek vacatures in de kunst
1 (21)

Gids voor Museum Romeinse Katakomben
(Valkenburg aan de Geul)
Museum Romeinse Katakomben

Deze mededeling is verlopen (230 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

GEZOCHT: GIDSEN M/V

Ben je geïnteresseerd in cultuur(geschiedenis) en wil je op een bijzondere manier iets bijverdienen? Word dan gids bij Museum Romeinse Katakomben: een mystiek onderaards labyrint dat je terug laat reizen naar naar het Rome uit de derde en vierde eeuw.

Dwalend door de onderaardse gangen ontdek je de graven van gewone Romeinse burgers en de schitterende grafkamers van vooraanstaande Romeinen met hun adembenemende fresco’s.

Wij zoeken nieuwe collega’s voor het zelfstandig verzorgen van rondleidingen vanaf 1 januari 2017. Je hebt goede contactuele eigenschappen en je kunt prima inspelen op de dynamiek van een groep. Een goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Duits is vanzelfsprekend, beheersing van Frans en Engels is een pre. Omdat de rondleidingen van dinsdag t/m zondag plaatsvinden dien je in voldoende mate beschikbaar te zijn, ook in het weekend. Uren en dagen in overleg.

Je wordt opgeleid tot aspirant-gids, dat wil zeggen dat je om te beginnen één specifieke rondleiding gaat verzorgen. Daarnaast geef je informatie aan de bezoekers over de hedendaagse exposities en evenementen. Uiteindelijk bestaat er de mogelijkheid om opgeleid te worden tot volwaardig gids.

Heb je interesse? Reacties met c.v. ontvangen wij graag per e-mail o.v.v. vacature gids. Meer informatie vind je op www.katakomben.nl

Vereiste talen:

Duits
Engels
Nederlands

www.katakomben.nl
08-12-2016 t/m 08-06-2017