51 (51)

Schilderen in Bali

noella roos | (Uithuizen)

Olieverf cursus

Bali heeft een prachtig landschap en een levendige cultuur, het is dus geen verrassing dat vele kunstenaars en toeristen hier geïnspireerd worden door de cultuur. De galeries en musea hebben hier een prachtige collectie aan traditionele en moderne kunst, van zowel nationale als internationale kunstenaars.

In deze setting organiseert Noella Roos elke week olieverf schilder- en tekencursussen (donderdag en zaterdag) in haar atelier in een prachtige stille tuin in Sanur in Bali In Indonesie.

Kunstenaar/ facilitator/ lerares: Noella Roos
Noella Roos is een Nederlandse, klassiek geschoolde, schilder en tekenaar. Zij heeft gestudeerd aan de Koninklijke Academie in Den Haag, de Academie van Schone Kunsten in Antwerpen en aan de Kunstacademie in Athene. Noella Roos heeft in vele plaatsen geëxposeerd in Europa (Italië, Nederland, België) en in Azië (Hong Kong, India, Sri Lanka, Vietnam, Indonesië en Korea) en geeft meer dan 14 jaar schilder- en tekenles. Voor meer informatieve over haar werk zie: www.noellaroos.com

De lessen
In de lessen behandelen we compositie, anatomie, olieverf technieken (glaceren, impasto, mediums), materiaalkennis, kleurenleer en kunstgeschiedenis (ook met betrekking tot Bali). Elke week wordt er een document per email verzonden om thuis te lezen, met het onderwerp van die week. Aan het begin van de les zal dat onder de koffie besproken worden en daarna worden toegepast in het schilderwerk.
Lessen aan gevorderden zal meer ingaan op de vraag van de schilder/cursist, of op het meegebrachte werk.

Data en tijden
Zaterdagochtend: 09.00 - 13.00 uur
Donderdagochten: 09.00 - 13.00 uur

Voor meer informatie; www.noellaroos.com
onder workshops . Of schrijf naar info@noellaroos.com

www.noellaroos.com

16-07-2018 t/m 16-07-2019

Stuur een bericht naar "noella roos"