1 (29)

Fotografiecursus op het Griekse eiland Skopelos

Met Smaak in Griekenland | (Amsterdam)

Met Smaak in Griekenland op het prikbord
Fotografiecursus op het Griekse eiland Skopelos

Lekker ontspannen, heerlijk eten, (nog beter) leren fotograferen en dat alles op een prachtig, zonnig eiland: Met Smaak in Griekenland regelt het voor jou! Van vrijdag 7 tot en met vrijdag 21 juni 2019 organiseert Met Smaak in Griekenland namelijk weer een inspirerende fotografie- en schildervakantie op het Griekse eiland Skopelos. Natuurlijk is deze vakantie geheel verzorgd en de begeleiding professioneel. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is intens genieten! Je kunt voor 1 of voor 2 weken boeken.

De fotografiecursus wordt gegeven door fotografe Anja Daleman, die haar vakkennis met heel veel plezier aan jou overdraagt. Aangezien het natuurlijk belangrijk is dat iedere cursist meer dan voldoende persoonlijke aandacht krijgt, kunnen er maximaal 10 mensen deelnemen.

Anja leert je je camera beter te begrijpen waardoor je er creatiever mee kunt omgaan en je eindresultaat verbetert. Het gaat er niet om wat jouw camera wilt, maar wat jij wilt!

Voor wie is deze fotografiecursus bedoeld?
Voor iedereen die de passie voor fotografie deelt en die bovendien verder wil groeien als fotograaf. Je beschikt in elk geval over een instelbare compact-, systeem- of spiegelreflexcamera met bij voorkeur een groothoek- en een telelens (of een zoomlens met groot bereik). Je neemt voldoende geheugenkaarten mee, opgeladen batterijen, eventueel een laptop en een statief.
Je wilt van een ervaren fotograaf leren over de optimale belichting en scherpstelling in verschillende situaties, over het bepalen van je onderwerp en over de beste compositie voor een sterke foto. En je wilt genieten van een relaxte, goed bestede week op een paradijselijk eiland!

Fotografeer je liever met je smartphone? Dat kan; Anja heeft ook op dat gebied heel veel tips & tricks voor je!

Er zijn voldoende ingrediënten aanwezig op het eiland Skopelos die zich lenen voor fotografie-opdrachten: portretfotografie, natuurfotografie, straatfotografie, macrofotografie, creatieve opdrachten, avondfotografie. We bespreken de techniek en we bespreken elkaars foto’s en aan het einde van de week houden we een expositie.

Het fotograferen vindt voornamelijk op locatie plaats; Anja neemt je mee naar de meest fotogenieke plekken van het eiland. Besprekingen en nabeschouwingen worden gehouden op het gezellige terras van het hotel. Je hebt van zaterdag tot en met donderdag dagelijks les van 10.00 – 14.00 uur.

Zie onze website voor meer informatie over deze cursus of neem vrijblijvend contact met ons op.

www.metsmaakingriekenland.nl

10-10-2018 t/m 10-10-2019

Met Smaak in Griekenland ( Amsterdam ) Vakantiecursussen

Foto door Anja Daleman

Met Smaak in Griekenland ( Amsterdam ) Vakantiecursussen (2)

Fotograferen op Skopelos, het "Mamma Mia-eiland"

Stuur een bericht naar "Met Smaak in Griekenland"