5 (13)

Welke enthousiaste spontane jongedame (18/61) zou met mij leuke tekeningen/schilderijen willen maken?

Moa | (Amsterdam)

Hoi dames,

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben een ontzettend lieve, zorgzame, creatieve jongeman van 27 die het leuk lijkt om samen met iemand fijne, diepgaande gesprekken te voeren, maar ook om lol te hebben, fijne fietstochtjes te maken, de natuur in, etc. Ik houd van veel rust. Ik teken graag en op z'n tijd maak ik ook graag leuke schilderijen. Mijn nadruk ligt niet specifiek ergens, maar ben meer breed ingesteld. Van portretten tot het maken van landschappen. Wie weet maak ik stiekem een leuke portret van jou. ;)

Leeftijd maakt mij niet uit. 18 t/m 61 vind ik prima. Ik woon zelf in het ganse centrum van Amsterdam. Ik teken veelal ergens waar het lekker rustig is en het liefst met wat groen rondom mij.

Qua karakter ben ik een zéér expressieve, intelligente, charmante en open-minded persoon die veel om anderen geeft en ben ontzettend loyaal en integer. Ik ontdek graag nieuwe dingen en lees ook graag (eeuwenoude) history en talen.

Mocht mijn berichtje jou/u aanspreken, stuur mij gerust een berichtje en wie weet kunnen we snel wat afspreken. Als u zelf geen kunstenaar van aard bent, maakt het mij vooralsnog niet uit, ik ben open-minded en sta voor eenieder open die een vrije, jonge geest heeft.

Groetjes en see you,
Moa

25-09-2020 t/m 25-12-2020

Stuur een bericht naar "Moa"