6 (6)

OPROEP: Leden gezocht voor een kunstcollectief Westland

Mona van Almenkerk | ('s-Gravenzande)

OPROEP: Leden gezocht voor een kunstcollectief Westland

Ik wil mijzelf voorstellen: ik ben Mona van Almenkerk, (holistisch) beeldend kunstenaar, kunstdocente en coach. Ik geef les bij mij thuis en op locatie aan volwassenen en kinderen. Dit jaar heb ik de 4-jarige opleiding holistisch beeldend kunstenaar bij Vrije Academie t Pad in Opheusden afgerond.
Het lijkt mij leuk om zelf een kunstcollectief te beginnen met mensen (omgeving) Westland. 's-Gravenzande, Naaldwijk, Monster, de Lier, Wateringen etc... Ik woon zelf in 's-Gravenzande. Het idee is om een groepje te vormen waarin je elkaar uitdaagt en motiveert in het maken van kunst. Als groep zou ik bijvoorbeeld door Nederland willen trekken om te exposeren en met andere vormen van creativiteit mee willen doen. We zouden aan de hand van thema's kunnen werken. Ook mogelijk om als groep mee te doen met dergelijke kunstroutes. Verschillende disciplines van kunst zou leuk zijn om mee te doen. Om te beginnen zou er gekeken kunnen worden of er een klik is tussen de leden voordat er een groep gestart wordt. Ikzelf heb o.a. een coaching opleiding beeldend tekenen gevolgd waardoor ik ervaring heb met het werken in een groep.
Lijkt je dit leuk en interessant, heb je vragen hierover? Graag sta ik je te woord. Je kunt contact opnemen via: tel 0641426208 en monavana@xs4all.nl.

www.monavanalmenkerk.nl

03-11-2021 t/m 03-02-2022

Mona van Almenkerk ( 's-Gravenzande ) Werken met anderen

Stuur een bericht naar "Mona van Almenkerk"