3 (190)

WORKSHOPS TEKENEN en SCHILDEREN bij professionele docent in Leiden!

Henk Martin Hollebeek | (LEIDEN)

Henk Martin Hollebeek op het prikbord
WORKSHOPS TEKENEN en SCHILDEREN bij professionele docent in Leiden!

MAAK EEN KEUZE UIT VELE WORKSHOPS!
Schrijf je nu in voor teken en schilder workshops die worden gegeven bij een professionele docent in Leiden. Ervaring in professioneel lesgeven vanaf 1973. Individuele begeleiding met veel voordoen, academische correcties van het werk van de deelnemers en praktische tips.
Voor beginners en gevorderden. In alle workshops zitten beginners en gevorderden bij elkaar.
Je stelt je eigen workshop thema samen in bespreking met de docent. Een workshop duurt vaak 5 uren van werken inclusief twee pauzes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ochtend en middag van een dag die jou het beste uitkomt.

Je kunt kiezen uit alle thema’s die je maar wilt. Voorbeelden:
Tekenen basis, aquarel basis, pastel basis, olieverf basis, acrylverf basis, kleurenmengen, portret tekenen basis, portret schilderen basis, landschap schilderen basis, abstract schilderen basis, met schildermessen werken basis, olieverf glaceren basis, gemengde technieken abstract basis, etc.
* Technieken: tekenen, aquarelleren, pastelleren en olieverf/acrylverf schilderen (ook andere technieken zijn mogelijk).
* Onderwerpen: alle onderwerpen die je maar wilt. Bijvoorbeeld portret, model, dier, stilleven, interieur, bloem en plant, landschap, strand- en zeegezicht, fantasie, abstract, etc.
* Stijlen: realisme, impressionisme, expressionisme, surrealisme, symbolisme, spiritueel, abstract, etc.

* Aantal deelnemers: tot en met 6 deelnemers per workshop les.
* Workshop kosten: € 9,50 per workshop les van twee en een half uur. Dit is een mini workshop. Meestal word gekozen voor twee aaneensluitende workshop lessen van 5 uren totaal, inclusief twee pauzes.
Knipkaart kost € 100 voor 13 workshop lessen vrij te kiezen - Je kunt dan eventueel meerdere blokken van de workshops per week volgen. Materiaalkosten niet inbegrepen. Zeer aantrekkelijke workshop lesgeld prijs!!
* Adres: Reigerhorst 13 2317ZV Leiden (vlakbij winkelcentrum De Kopermolen). Ruime gratis parkeer gelegenheid.
* Workshop dagen en tijden. Je kunt kiezen voor 1 of meerdere workshop lessen per dag of per week:
Maandagochtend van 9:30 tot 12:00 uur.
Maandagmiddag van 13:00 tot 15:30 uur.
Dinsdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur.
Dinsdagmiddag van 13:00 tot 15:30 uur.
Woensdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur.
Woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur.
Donderdagmiddag van 13:00 tot 15:30 uur.
Donderdagavond van 19:30 tot 22:00 uur.
Zaterdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur.
Opgelet: bij alle lessen werken beginners en gevorderden bij elkaar.

* Start van alle bovengenoemde workshop lessen: Per direct in 2019. Meld je nu aan!
Onbeperkt aantal workshop lessen. Instromen op latere maandagen, dinsdagen, woensdagen, donderdagen en zaterdagen is altijd mogelijk, het gehele jaar 2019 door. Je kunt de workshops periode beginnen en eindigen wanneer je maar wilt.
Door deze mogelijkheid kun je ook je eigen WORKSHOP periode kiezen van bijvoorbeeld een of meerdere dagen of voor een week van enkele opeenvolgende lessen van je eigen workshop. Met je knipkaart van 13 vrij te kiezen lessen kun je bijv. ook een andere, zelf samen te stellen latere workshop volgen met bijv. andere materialen en andere onderwerpen. Je bent uiteraard niet verplicht om in te schrijven voor een nog langere periode.
Een of meer WORKSHOPS aanvangen en beeindigen, dat bepaal jij in samenspraak met de docent!!

* Aanmelding en inschrijving voor de workshops via e-mail: sun5010@hotmail.com of via het invulveld onderaan op deze pagina van Kunstinzicht.
Aanmelding of inschrijving is nu direct mogelijk en verder het gehele jaar 2019 door!!
Meer informatie via tel. nr. 06-45354149 of e-mail: sun5010@hotmail.com
Bel of schrijf gerust voor nog meer informatie!
Telefoon: 06-45354149

henkmartinhollebeek.exto.nl

22-10-2019 t/m 22-10-2020

Henk Martin Hollebeek ( LEIDEN ) Workshops

Je kunt voor je eigen workshop kiezen die je bepaalt in bespreking met de docent. Je kiest zelf de tijdsduur van de workshop, de keuze voor je materiaal en onderwerp(en) van je workshop! Over de kosten, het is mogelijk om een knipkaart van € 100 voor 13 lessen te kopen voor vrij te kiezen lessen van de workshop. Zo kun je bijvoorbeeld op een lesdag 2 lessen volgen en aan elkaar koppelen als workshop. Een week later kun je bijv. op een andere lesdag 2 lessen als workshop volgen met bijv. een ander onderwerp. Etc. Een unieke mogelijkheid!!

Henk Martin Hollebeek ( LEIDEN ) Workshops (2)

Het interieur van Atelier Hollebeek. Dit is een gedeelte. Er zijn 6 grote atelierezels, 4 kleine werkstafels en 4 grote werktafels beschikbaar.

Stuur een bericht naar "Henk Martin Hollebeek"