92 (92)

Modeontwerpen verjaardag feestje

Mobiele atelier | (Rotterdam)

Modeontwerpen verjaardag feestje

Verjaardagsfeest modeontwerper
Wil jij een modeontwerper voor 1 dag zijn? Met een origineel en creatief verjaardagsfeestje bij het Mobiele atelier is dat mogelijk. Je kiest uit onze selectie tassen of neemt een T shirt mee en gaat dit versieren en opleuken met naald draad, stofjes, kraaltjes, kleurtjes, knoopjes en nog veel meer. De workshop is geschikt voor minimaal 5 personen tot maximaal 12 deelnemers.

Topmodel verjaardagsfeest
Maak een topmodel T-shirt van je eigen shirt. Als je gek bent op ontwerpen, dan is dit echt iets voor jou. Als een echte modeontwerper ga je van begin tot eind je eigen topmodel op een T-shirt versieren en aankleden. Je krijgt een afdruk van een topmodel figuur op je T-shirt, vervolgens kleed je je model aan met stof, knoopjes, kraaltjes, steentjes en meer. Naast de pop kan je natuurlijk ook jouw T- shirt een andere look geven. De workshop is geschikt voor minimaal 5 personen tot maximaal 12 deelnemers.

Het is handiger om ons te bellen, dan krijgt u sneller contact en kunnen wij u gelijk de informatie geven die u nodig heeft.
0614995997

Contact:
Priscilla Reynolds
0614995997
info@mobieleatelier.nl

www.mobieleatelier.nl

11-11-2019 t/m 11-11-2020

Mobiele atelier ( Rotterdam ) Workshops
Mobiele atelier ( Rotterdam ) Workshops (2)

Stuur een bericht naar "Mobiele atelier"