165 (201)

Workshop schilderen als bedrijfsuitje / teambuilding / familiedag Zwolle

Henk Nyenhuis | (Zwolle)

Henk Nyenhuis op het prikbord

Schilderworkshop als bedrijfsuitje/teambuilding/familiedag

Henk geeft regelmatig leerzame, leuke en creatieve workshops met diverse thema's in zijn atelier in Zwolle (zie linkerbalk). Vanuit het hele land komen de cursisten naar zijn atelier om de verschillende technieken te leren!
Na een korte introductieles met een demonstratie schilderen waar verschillende technieken voorbij komen, leer je paletgebruik en kleuren mengen. Daarna ga je, onder begeleiding van Henk als groep of individueel een eigen kunstwerk maken. Een zeer relaxte workshop voor beginners of gevorderden, voor iedere leeftijd vanaf 6 jaar. Aan het eind van de middag ga je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis!
SCHILDEREN WAT JIJ WILT
De thema's bij de geplande workshops hiernaast zijn geen verplichte onderwerpen. Tijdens alle workshops kun je natuurlijk ook werken aan een eigen gekozen onderwerp of met één van de andere thema's aan de slag gaan.
WANNEER JIJ WILT
Aanmelden voor een workshop schilderen gebeurt doorgaans individueel maar is ook als groep mogelijk. We prikken dan een datum wanneer iedereen kan. Een workshop is bijvoorbeeld erg leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag, reünie en vrijgezellenfeest. Ook is het mogelijk om creatieve kinderfeestjes te organiseren tegen een aantrekkelijke prijs. Bij grotere groepen kan de workshop ook op lokatie of met een zelfgekozen thema gegeven worden.
Tijdens de workshop wordt er koffie en thee geserveerd en we sluiten de workshop af met een gezellig hapje en drankje.

www.henknyenhuis.nl

07-11-2018 t/m 07-11-2019

Stuur een bericht naar "Henk Nyenhuis"