192 (194)

INNER GARDEN, inkt schilderen voor (kunstzinnig) therapeuten en coaches
Meera Artist & Projects - (Amsterdam)

Meera Artist & Projects op het prikbord
INNER GARDEN, inkt schilderen voor (kunstzinnig) therapeuten en coaches

Inner Garden

We gaan sumi-e ( ink-schilderen) ontdekken door middel van een eenvoudige meditaties, penseel,inkt en papier. Vanuit de verbinding met wat je jezelf noemt, volgen we met de penseel de weg van de elementen. Ieder element heeft een ander raakvlak met je innerlijke "tuin".
Het is niet nodig om ervaring te hebben met meditatie of met schilderen. Het gaat om een ontdekken op een speelse ongedwongen manier wat jij als uniek wezen voor een " tuin" bewandeld
Laat jezelf verrassen door “Jezelf”. De meditaties creëren ruimte waardoor je dieper in contact kan komen met verschillende dieper liggende gevoelens uit ervaringen die een sterk vormende werking hebben gehad op je leven. Het schilderen is op een directe, vrije en speelse manier.
Na iedere meditatie en schildering is er ruimte om uit te wisselen. De manier van werken kan je inzicht geven in je eigen innerlijke bewegingen en een methode aanreiken om met cliënten te werken in therapie.
Ik woon in Amsterdam, ben is een ervaren beeldhouwer en schilderes. De laatste twaalf jaar heb ik me verder ontwikkeld in o.a. inkt-schilder technieken, meditatief schilderen en creatieve therapie. Mijn pad ging langs verschillende spirituele leraren. Het heeft me ontdaan van veel hobbels en de weg geopend naar een voller, vreugdevol leven waar speelsheid en kracht elkaar ontmoeten in de Bron van mijn wezen. Deze workshop heb ik in Amsterdam en Israël gegeven.
De workshop wordt bij genoeg aanmeldingen op een vrijdag of zaterdag gegeven in Amsterdam. Het kan ook op uw werklocatie/ organisatie gegeven worden. Ik zorg voor het nodige materiaal. Maximaal 10 deelnemers.
0624584355
Meera Stenfert Kroese

www.meera.nl

13-07-2017 t/m 13-07-2018

Meera Artist & Projects ( Amsterdam ) Workshops
Meera Artist & Projects ( Amsterdam ) Workshops (2)
Meera Artist & Projects ( Amsterdam ) Workshops (3)
Meera Artist & Projects ( Amsterdam ) Workshops (4)
Meera Artist & Projects ( Amsterdam ) Workshops (5)

Stuur een bericht naar "Meera Artist & Projects"