hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek workshops
1 (190)

Personal Branding door Marion Beltman
(Naarden-Vesting)
Galerie Pouloeuff

Deze mededeling is verlopen (261 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Jezelf als merk zien

Je bent een personal brand als je optimale meerwaarde weet te creëren voor je bedrijf en door zichtbaar en strategisch gebruik te maken van je persoonlijkheid, je talenten, bijzondere prestaties en je ervaring.
Personal branding bouwt voort op je reeds aanwezige competenties en persoonlijke kracht. Het gaat er om deze te expliciteren, zowel voor jezelf als voor je klanten en opdrachtgevers. Alleen dan kan personal branding samengaan met de authenticiteit die jij wilt uitstralen.
Een merk is feitelijk niets anders dan een netwerk van associaties in ons brein rondom een bepaald object. Dat kan zijn een bedrijf, een vereniging, een product of een persoon. Bij Personal Branding gaat het dus in essentie om het beeld dat je wilt dat jouw doelgroep over jouw ‘merk’ heeft. En je dienstverlening, de vormgeving van je dienst of product en de communicatie moeten daar dan ook allemaal door worden ‘gekenmerkt’. De basis hiervoor vormt de sterkte-zwakte-kansen-bedreigingen (SWOT) analyse en je missie of elevator pitch.

Voor wie is de workshop bedoeld?
Voor kunstenaars, musici, acteurs en voor iedereen die denkt frisse input te kunnen gebruiken om de ondernemersvaardigheden aan te scherpen.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor een workshop door een e-mail te sturen naar keepaneye@spinenweb.nl. Onder vermelding van de workshop die je wil volgen, je naam, contactgegevens en of je studeert of na 2013 bent afgestudeerd. En of je Nederlands spreekt. Alleen volledige aanvragen nemen wij in behandeling.

Waar: Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting
Kosten: € 50,- inclusief B.T.W. voor als je tot drie jaar geleden bent afgestudeerd en € 80,- inclusief B.T.W. voor als het al wat langer geleden is dat je afstudeerde (prijzen inclusief lunch).

Datum: woensdag 9 mei 2017 van 10.00 tot 17.00 uur

www.keepaneye.nl
07-04-2017 t/m 07-05-2017