hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek workshops
178 (210)

Portret weekend in Eindhoven
(Eindhoven)
Johan Hakkens

Portret weekend in Eindhoven
Op zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober 2017 organiseer ik weer een portretweekend bij Atelier Nieuw Realisme in Eindhoven.

Tijdens dit weekend leer ik je hoe je snel een portret kunt opzetten met zowel teken- als schildertechnieken. Je gaat dus gegarandeerd met mooie portretten naar huis!

Ervaring is niet nodig, dus ook beginners kunnen meedoen. Door middel van de speciale technieken die ik je leer kun je meteen zelf aan de slag.

Zaterdag 28 oktober van 10:00 tot 17:00; Portrettekenen
De eerste dag ga je leren kijken naar de grote vlakken binnen het portret en hoe je deze vlakken snel door gebruik van licht en donker kunt opzetten met houtskool en potlood. Daarna kun je je portret verder uitwerken. Er wordt van beelden, foto en model gewerkt.

Zondag 29 oktober van 10:00 tot 17:00; Portretschilderen
De tweede dag ga je portretschilderen met olieverf. Ik leer je hiervoor de technieken zodat je meteen zelf aan de slag kan. Ook op zondag wordt er gewerkt van beelden, foto en model.

Kosten voor deze 2 dagen bedragen 130 Euro, inclusief alle materialen, intensieve begeleiding, modelkosten en gratis parkeren in het centrum van Eindhoven!

Het is ook mogelijk je aan melden voor 1 dag, deelname aan aan 1 dag kost 70 euro.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar johanhakkens@hotmail.com

Deze workshop gaat door bij minimaal 4 cursisten.

www.johanhakkens.nl
03-10-2017 t/m 03-04-2018
Johan Hakkens ( Eindhoven ) Workshops
Johan Hakkens ( Eindhoven ) Workshops (2)

Stuur een bericht naar "Johan Hakkens"