hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek workshops
176 (193)

Aanschuifworkshop Porselein schilderen incl lunch, 3 uur, max 7 personen
(Soest)
Heleen Grundmeijer

Aanschuifworkshop Porselein schilderen incl lunch, 3 uur, max 7 personen
Porselein schilderen kan iedereen! Met grafietpapier, evt sjablonen of gewoon uit de hand. Kom het eens ervaren tijdens een aanschuifworkshop van 3 uur, incl lunch (min. 4 personen, max. 7 personen). Geef je op en bij min. 4 personen gaat de workshop door. PorceLeen schildert inmiddels 30 jaar op geglazuurd porselein. Foutjes zijn zo weggeveegd (zonder verf/gumsluier). Dat maakt het zo prettig om servies te beschilderen.
Tijdens de aanschuifworkshop op 17 juni, 15 juli, 12 aug, 9 sept bepaal je zelf wat je maakt. Er wordt gewerkt met professionele porseleinverf die (na het branden op 800 graden in de keramiekoven) het porselein geschikt maakt voor dagelijks gebruik, afwasmachine en magnetron.

www.porceleen.nl
16-05-2017 t/m 16-05-2018
Heleen Grundmeijer ( Soest ) Workshops

Hip, strak, modern, trendy porselein maak je zelf bij PorceLeen! Neem een afbeelding mee en zet 'm op het porselein. Met professionele porseleinverf is het servies geschikt voor dagelijks gebruik, afwasmachine en zelfs magnetron.
Aanschuifworkshops op zaterdag 17 juni, 15 juli, 12 augustus, 9 september, 10.30-13.30 uur incl onbeperkt koffie/thee, zelfgemaakt lekkers, luxe lunch. Min. 4 deelnemers, max 7. Schrijf je in en maak kennis met porselein schilderen. Je schildert met professionele porseleinverf die het porselein geschikt maakt voor dagelijks gebruik, afwasmachine en magnetron. Iedereen kan 't! Met grafietpapier, maar ook met sjablonen.

Heleen Grundmeijer ( Soest ) Workshops (2)

Kippenservies tijdens 25-jarig huwelijk gemaakt met kinderen en aanhang. Iedereen heeft er een prachtig kippenbord van gemaakt.

Stuur een bericht naar "Heleen Grundmeijer"