hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek workshops
20 (171)

Wandelend tekenen
(Amsterdam)
Het Tekenlab

Wandelend tekenen
In deze workshop wandel je terwijl je tekent. Want door te wandelen tijdens het tekenen kun je verschillende perspectieven, impressies en ervaringen in één tekening verbeelden.

De workshop bestaat uit een tekenwandeling in de omgeving van Amsterdam-Noord, in de buurt van Durgerdam. Tijdens het wandelen krijg je steeds kleine opdrachten zoals 'teken de geluiden die je hoort'.

We bekijken en tekenen de openheid en vergezichten aan de rand van Amsterdam. Hoe vang je de stad en zijn weidse omgeving op papier? Tussendoor en achteraf bespreken we samen de opdrachten, ervaringen en gemaakte tekeningen.Je leert:
+ op verschillende manieren naar de omgeving kijken
+ waarnemingen op papier weer te geven zonder direct te oordelen
+ onderzoekend en experimenteel tekenen
+ nieuw ontdekte tekentechnieken analyseren en toepassen


"Ik ben wandelend gaan tekenen toen ik de beweging van de zee op papier wilde zetten. Ik tekende de zee terwijl ik langs de kustlijn wandelde. Zo veranderde ik constant van perspectief en kon ik de verschillende aspecten en bewegingen van het landschap vastleggen in mijn tekening." Docent Liesje van den Berk


za 9 september // 11.00 - 14.00 uur // Amsterdam-Noord (exacte locatie volgt na inschrijving) // max. 8 deelnemers // € 36 inclusief uniek schetsboek en gebruik tekenmaterialen // docent Liesje van den Berk

Meer informatie en inschrijven via de website

www.hettekenlab.nl
09-08-2017 t/m 09-09-2017
Het Tekenlab ( Amsterdam ) Workshops

Stuur een bericht naar "Het Tekenlab"