hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek workshops
148 (194)

Workshop Maak je eigen ondernemersplan in 1 dag!
(Galerie Pouloeuff Naarden Vesting)
Workshop maak je eigen ondernemersplan in 1 dag!

Op donderdag 28 september organiseert de Keep an Eye Foundation in samenwerking met docent Marion Beltman de workshop “maak je ondernemersplan in 1 dag”
Ondernemersplan? Moet dat nu echt...? Goede voornemens ten spijt trappen veel creatieven vaak in dezelfde valkuilen; onvoldoende zicht op wie de klant nu eigenlijk is, gebrek aan focus, ontbreken van een gestructureerde aanpak etc.
Ook voor creatieven is een ondernemersplan essentieel voor zakelijk succes. En zo’n plan is relatief eenvoudig. Met de workshop Business Canvas Model begeleidt docent Marion Beltman jullie om in één dag een samenhangend en bruikbaar ondernemersplan te ontwikkelen. Je krijgt inzicht in de zakelijke kanten van je eigen kunstenaarschap en dit plan is ook heel goed toepasbaar op een specifiek project.

Resultaat
Aan het eind van de dag heb je een aantrekkelijk ondernemersplan opgesteld, wat kleurrijk, inspirerend en werkbaar is.

Voor wie is de workshop bedoeld?
Voor creatieve ondernemers, kunstenaars en musici en voor iedereen die denkt frisse input te kunnen gebruiken om de ondernemersvaardigheden aan te scherpen.

Kosten?
Prijs: € 50 (studerend of tot drie jaar geleden afgestudeerd), € 80 (langer geleden afgestudeerd). Bedragen zijn exclusief BTW. Inclusief lunch.

Datum en locatie:
28 september van 10.00 tot 17.00 uur. De workshops worden in kleine groepen van maximaal 10 personen gegeven in Galerie Pouloeuff, Turfpoortstraat 36a, Naarden -Vesting
?
Inschrijven?
Je kunt je inschrijven voor een workshop door een e-mail te sturen naar keepaneye@spinenweb.nl. Onder vermelding van de workshop die je wil volgen, je naam, contactgegevens en of je studeert of na 2013 bent afgestudeerd. En of je Nederlands spreekt. Meer informatie? www.keepaneye.nl

www.keepaneye.nl
27-08-2017 t/m 27-02-2018

Stuur een bericht naar "Workshop maak je eigen ondernemersplan in 1 dag!"