197 (204)

kunstvakdocent.wordpress.com
Kunsvakdocent - (Amsterdam en omgeving)

Scholen opgelet! Zoekt u een creatieve workshop, inval of vervanger?

Wij zijn een groep van uitstekende kunstvakdocenten, bevoegd voor het lesgeven in het primair – en voortgezet onderwijs.

De kunstvakgebieden zijn: beeldend, muziek, dans en theater. Al onze docenten werken flexibel, zijn in het bezit van ervaring, VOG en lesbevoegdheid.

Ja, er zijn al heel veel bureau’s op het gebied van kunst – en cultuureducatie.

Waarom De Kunstvakdocent?

Wat ons onderscheid is dat wij uitsluitend werken met mensen die bevoegd zijn voor het vak dat gegeven wordt. Kunstvakdocenten werken in de Beeldende Kunsten, Muziek, Dans en Theater en zijn altijd eerstegraads bevoegd dus voor het PO, VO, MBO en HBO. Zo weet u zeker dat er een professional staat die zowel zijn kunstspecialisme beheerst en kan doceren. En: uw groepsleerkracht kan de groep met gerust overlaten doordat De Kunstvakdocent zelf ook bevoegd is om alleen op de groep te staan. Wij gaan voor kwaliteit!

Daarnaast zijn wij, de mensen van De Kunstvakdocent, zelf expert en ook actief als Kunstvakdocent (Master of Education in Arts). Wij weten dus wat het doceren van een kunstvak inhoudt en hebben inhoudelijke, diepe en brede kennis van de kunsten en de huidige ontwikkelingen daarvan. Dat maakt het verschil met vele andere cultuureducatie bureau’s die vooral intermediair zijn, maar behalve tussenpersoon inhoudelijks niets toevoegen, geen achtergrond hebben in de kunsten en niet op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied.

Dat hebben wij wel. Wij denken met u mee, maar wij snappen ook de Kunstvakdocent en wij begrijpen uw school en de behoeften die uw onderwijs heeft.

Heeft u behoefte aan tijdelijke kracht op uw school? Inval? Het geven van een workshop, of een vaste kracht voor bijvoorbeeld 1 dag per week? Wij werken op basis van halve en hele dagen en op basis van freelance contracten per opdracht voor uitsluitend die korte of langere opdracht zonder verdere verplichting.

Neem met ons contact op voor de mogelijkheden, wij maken graag met u kennis: kunstvakdocent@gmail.com.

kunstvakdocent.wordpress.com

13-09-2017 t/m 13-09-2018

Stuur een bericht naar "Kunsvakdocent"