151 (186)

Workshop Leisteendrukken en Schrijven op vrijdag 18 oktober 2019

Jeroen van Lente | (Vught)

Workshop Leisteendrukken en Schrijven op vrijdag 18 oktober 2019

Verrassende workshop op vrijdag 18 oktober 2019

STEEN INDRUK
Leisteendrukken en Schrijven

Lia Hesemans (schrijver en schrijfcoach) en Jeroen van Lente (beeldend kunstenaar en grafisch ontwerper) organiseren een inspirerende beeld- en schrijfworkshop.

We beginnen met het maken van leisteen-afdrukken (met inkt) op papier. Dit levert zowel abstracte als figuratieve beelden op. Deze vormen het vertrekpunt voor de schrijfopdrachten in de middag. Je gaat dan schrijvend verder associëren bij de beelden die je gemaakt hebt (korte teksten en poëzie).
Wat zit er verborgen in de leistenen? Als je afdrukken maakt, zul je ontdekken dat daar van alles in te zien is. Het zal je verrassen en inspireren om er ’s middags woorden aan te geven. Gerichte vragen helpen je op weg. Schrijf- of beeldende ervaring is niet nodig.

Kosten: € 95,– inclusief materialen, koffie, thee en een heerlijke, gezonde lunch
Datum en tijd: donderdag 18 oktober 2019, van 9:15 tot 17:30 uur
Aantal deelnemers: 8 tot 10
Locatie: Landgoed Bleijendijk, ’t Jagershuis, Sint-Michielsgestelseweg 22, Vught.
Aanmelden: schrijf een bericht via deze pagina.
Aanmelden bij voorkeur vóór 14 september 2019.

Lia Hesemans is schrijfcoach, redacteur en schrijver. Zij organiseert schrijfworkshops, schrijfcafés en schrijfreizen op diverse locaties in binnen- en buitenland. Het is haar missie om mensen te inspireren, te bemoedigen en op weg te helpen bij het schrijven. (www.stroomvantaal.nl)

Jeroen van Lente is beeldend kunstenaar en grafisch ontwerper (o.a. musea, uitgeverijen). In zijn beeldend werk gebruikt hij verschillende druktechnieken (leisteen en stof als drukvorm, linosnedes) en maakt hij ruimtelijk werk in steen en ijzer. (www.behance.net/jeroenvanlente)

www.jeroenindekunsten.nl/workshops

08-06-2019 t/m 08-12-2019

Jeroen van Lente ( Vught ) Workshops
We hebben een verzameling leistenen in allerlei formaten. We maken afdrukken op papier, met ingeïnkte leistenen. Probeer van alles uit, elke afdruk is uniek. Wat zit er verborgen in de leistenen?
Jeroen van Lente ( Vught ) Workshops (2)
's Middags ga je schrijvend verder associëren bij wat je 's ochtends hebt gemaakt (korte teksten en poëzie). Gerichte vragen helpen je op weg. Schrijf- of beeldende ervaring is niet nodig.

Stuur een bericht naar "Jeroen van Lente"