12 (213)

Wildpainting workshop in de Waterleidingduinen bij Vogelenzang! 22 september 201...

Jan van Boeckel | (Amsterdam)

Wildpainting workshop in de Waterleidingduinen bij Vogelenzang! 22 september 2019

Zondag 22 september 2019, 11-15u.
Kosten: € 20 pp (incl. alle kunstmaterialen)

Tijdens deze wildpainting sessie gaan we in de vroege herfst schilderen op dit weelderige landgoed. We verzamelen om 11 uur op de parkeerplaats bij café ’t Panneland in de Amsterdamse Waterleidingduinen bij Vogelenzang.

De workshop is zowel voor beginnende als gevorderde schilders, geen voorkennis is vereist. We werken met acrylverf. De sessie vindt alleen plaats als het weer goed is en als er minimaal 6 deelnemers zijn (maximaal 12). Wie zich aanmeldt krijgt uiterlijk 24 uur van tevoren bericht via email of de workshop al dan niet doorgaat. We vragen iedereen iets te eten mee te nemen voor de gezamenlijke lunch. Café ’t Panneland is bereikbaar met openbaar vervoer (bus 9 van station Heemstede naar Hillegom: uitstappen bij bushalte Bekslaan (5 haltes, de reis duurt tien minuten). Vanaf de bushalte is het tien minuten lopen naar de parkeerplaats bij café ’t Panneland.

Wil je dit niet missen? Leuk als je erbij bent en kinderen zijn welkom. Email ons dan: contact@wildpainting.org, met vermelding van je naam en telefoonnummer. Je inschrijving voor deelname is rond zodra je betaald hebt naar Treelines Productions, Amsterdam, IBAN: NL23INGB0700299157, o.v.v. je naam, de datum 22 september, en het aantal deelnemers. Volledige terugbetaling gegarandeerd in geval van annulering door ons vanwege slecht weer, ziekte of andere omstandigheden.

Welkom!

Jan van Boeckel

www.wildpainting.org

10-09-2019 t/m 24-09-2019

Jan van Boeckel ( Amsterdam ) Workshops

Eerder wildpainting-event in het Middenduin bij Overveen

Stuur een bericht naar "Jan van Boeckel"