46 (170)

Workshop stippen op porselein

Anna | (Delft)

Workshop stippen op porselein

Workshop Porselein Stippen!

Hoe leuk is het om saai wit porselein of keramiek op te pimpen tot een waar kunstwerk!

Met diverse workshops wil ik graag ook jou laten kennismaken met deze leuke hobby en laten zien hoe leuk stippen en stipstijlen wel niet is!
Mijn enthousiasme voor stippen begon al enige tijd terug, doordat ik opzoek was naar een nieuwe bezigheid om makkelijk thuis te kunnen beoefenen. Door een gevolgde workshop en het lezen van het boek van Nienke van der Zwan over stippen en stipstijl werd ik ikk heel erg enthousiast. Inmiddels diverse gevolgde workshops verder en veel oefenen thuis, heb ik deze techniek mij eigen gemaakt. Met deze workshop BijOnsDelft wil ik graag ook jou laten kennismaken met deze leuke hobby en laten zien hoe leuk stippen en stipstijlen wel niet is! Hopelijk geeft dit ook jou die inspiratie en de basistools om straks ermee thuis aan de slag te gaan!

Wat houdt de workshop precies in?

In deze twee-urige workshop leg ik je de basisprincipes en tools uit van de techniek Stippen en Stipstijlen.
Je leert hoe je mooie stippen met porseleinverf kan zetten en hoe je met het zetten van mooie ronde stippen van porseleinverf en het gebruik van sjablonen, een simpel wit porselein schaaltje, bordje of ander serviesgoed omtovert tot een
hippe kleurrijke creatie.
Het ziet er moeilijker uit dan het is! Maar het is een simpele techniek die gelukkig iedereen kan leren. Voordat je het weet staat er een mooie kleurrijke stippencreatie van je op tafel!

Volgende workshopdata is 10 januari en 1 februari 2020 van 14.00 tot 16.30. In de workshop is alles inbegrepen: servies materialen en zoete hapjes drankjes.
De workshop wordt gehouden op gezellige locatie aan huis in Delft. De kosten zijn slechts 25 euro p.p.

Speciaal nu voor de STIP-LIEFHEBBERS een speciale EXTRA workshop ivm kerstmis. 6 december kan je bij @stippendoejezo workshop ketstballen stippen volgen. Kom je ook? Tijden: 11.00 tot 12.30. Kosten slechts 15 euro inclusief drankje hapje, gebruik materialen en set kerstballen!

Voor meer info:mier7654@hotmail.com
www.stippenopporselein.com
Hopelijk tot dan!

www.stippenopporselein.com

13-11-2019 t/m 13-02-2020

Anna ( Delft ) Workshops
Anna ( Delft ) Workshops (2)

Stuur een bericht naar "Anna"