97 (187)

Kerst Workshop Acryl gieten

Rebecca Siccama | (Barendrecht)

Kerst Workshop Acryl gieten

Voor je het weet is het kerst! Je huis mag weer gezellig ingericht worden en je kunt weer genieten van de sfeervolle lichtjes. Zin om een avondje iets leuks te maken voor meer kerstsfeer in huis? Kom dan de workshop Acryl Gieten bij atelier Living Expression in Barendrecht doen! Je kunt kiezen uit een workshop op 12 december of 19 december.

Acryl gieten is een leuke techniek waarbij we gieten met acryl verf en er dan mooie patronen ontstaan, afhankelijk van hoe je giet. De techniek is heel breed en wordt door professionele kunstenaars gebruikt, maar kan ook door beginners eenvoudig worden toegepast. We gieten bij deze workshop op een dienblad in de vorm van een kerstster. Een mooi aandenken aan de workshop dat je huiskamer meteen kerstsfeer geeft.
Rebecca, beeldend kunstenaar gespecialiseerd in het schilderen op bijzondere materialen zoals leer en hout, neemt je mee op avontuur en zal jou begeleiden voor een mooi eindresultaat. De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De bijdrage voor deze kerstworkshop is €27,50 per persoon. Dat is inclusief alle materialen, een kerstster dienblad, koffie of thee en wat lekkers. Meldt je snel aan, want er is beperkt plaats. Maximaal 12 personen per workshop. Stuur een mail naar rebecca@livingexpression voor meer info en opgeven.

www.livingexpression.nl

12-11-2019 t/m 12-02-2020

Rebecca Siccama ( Barendrecht ) Workshops

Stuur een bericht naar "Rebecca Siccama"