92 (178)

Maak je mission board voor 2020

Lusanne Hogeweg | (Haarlem)

Maak je mission board voor 2020

De periode rondom Oud & Nieuw is een van de stilste van het jaar. De natuur trekt zich terug en je kunt zelf ook heel goed naar binnen keren om je te bezinnen. In de stilte en leegte laat het meest eigene van jezelf zich zien.
Ik organiseer daarom elk jaar een nieuwjaarsbezinning: terugkijken op wat het afgelopen jaar heeft gebracht en vooruit blikken op wat ik het komende jaar wil doen en ontwikkelen.

Nieuwjaarsbezinning op je missie

Waar sta ik, hoe was het afgelopen jaar? Hoe ga ik verder in het komende jaar?

Lift mee met de energie van deze periode en doe mee met deze speciale winter-missie-workshop om je ziele-missie te ontdekken en concreet vorm te geven.
Je krijgt een werkboek om je missie te ontdekken. Hierin staan vragen die je helpen om je missie helder te krijgen. Daarna is er een workshop waarin je een missie-collage maakt: jouw mission board.

We beginnen met een ontspanningsmeditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes en teksten die jou aanspreken. Je verbeeldt jouw ziele-missie en hoe je deze dit jaar in de wereld kunt zetten.

Datum en kosten

Er zijn twee Nieuwjaars-missie-workshops: op vrijdag 24 januari en op vrijdag 31 januari 2020, steeds van 10.00 tot 13.00 uur. Deze workshops hebben elk een eigen energie, zie uitleg.

De kosten zijn 50 euro per workshop, inclusief koffie, thee, lekkers, alle materialen en het speciale werkboek met inspirerende teksten en vragen. Het werkboek krijg je rond 20 december.

www.vialusanne.nl

13-11-2019 t/m 13-02-2020

Lusanne Hogeweg ( Haarlem ) Workshops
Lusanne Hogeweg ( Haarlem ) Workshops (2)

Stuur een bericht naar "Lusanne Hogeweg"