89 (173)

Intuïtief schilderen Bevrijd je creatiekracht

Lusanne Hogeweg | (Haarlem)

Intuïtief schilderen Bevrijd je creatiekracht

Bij intuïtief schilderen hoeft het niet mooi te zijn. Je mag spelen, met verf, met kleur. Ga voorbij aan je gedachten als 'het moet iets worden' of 'ik kan niet schilderen' en bevrijd je van wat moet. Deze zelfexpressie werkt door naar de rest van je leven, je durft meer.

Intuïtief schilderen geeft energie

In deze creatieve workshops ga je je eigen stroom aanboren. Op die manier creatief bezig zijn, brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en meer te genieten. Het kan behulpzaam zijn bij herstel en preventie van burn-out. Om uit je hoofd te zakken, uit het moeten. En te leven vanuit je gevoel.

Het belang van creativiteit

Vaardigheid om te schilderen is helemaal niet nodig. Het gaat erom verbinding te maken met jezelf, met je spontane scheppingskracht. Op deze manier schilderen werkt transformerend, er komt energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat echt bij je past.

Wat gaan we doen

Eerst is er een rondje om jouw vraag op het thema te bespreken, dan doen we ontspanningsmeditatie om je bij je innerlijke stilte te brengen. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Dan kies je kleuren die je aanspreken. Als een 'spelen met verf ga je aan de slag. ?Zo boor je pure scheppingskracht aan.

Bij herstel van burn-out
Als je herstellende bent van burn-out, of om burn-out te voorkomen, kan het fijn zijn om intuïtief te schilderen. Het haalt je uit je hoofd en brengt je meer bij je gevoel en innerlijke kompas.
Je kunt werken met burn-out thema's: grenzen, balans of energie.

Datum en kosten

Zondag 22 maart 2020, van 14.00 tot 16.00 uur
Een workshop intuïtief schilderen kost 50 euro, inclusief koffie/thee & lekkers en materialen.

Aanmelden kan op https://vialusanne.nl/schilderworkshop.

www.vialusanne.nl

18-11-2019 t/m 18-05-2020

Lusanne Hogeweg ( Haarlem ) Workshops

Stuur een bericht naar "Lusanne Hogeweg"