16 (121)

Workshop Vision Board 28 november in Zaandam

Judith Pelgrom | (Praktijk Beeldrijk Vlielandstraat 2 Zaandam)

When Visualizing – ‘Start by thinking of a happy memory, one filled with joy and hapiness. Then switch your thoughts to your desire ! This will supercharge your desire with positive emotions. Emotions are a driving force in the manifestation process’.

Deze workshop is een ideaal moment om even écht stil te staan bij je leven. Wat zijn je wensen, je verlangens? Waar wil je naartoe als persoon? Wat wil jij de komende tijd realiseren?
Het is fijn om over deze zaken na te denken, te fantaseren, maar hoe ga je ze concreet maken en realiseren? Hoe zet je de eerste stap? Deze workshop helpt je in eerste instantie je diepere verlangens en wensen te onderscheiden van de dingen die je op het eerste zicht ‘wil’. Je maakt een vision board, een collage van beelden en tekst die je dromen in beeld brengen. De meest levensbelangrijke zaken zullen zich op de juiste manier manifesteren, zoals liefde, gezondheid, geld en misschien wel je ware levensmissie. Je wensen worden niet alleen duidelijk, je gaat je ook omringen met de energie die nodig is om ze aan te trekken. Door wat je hart wil in een concrete vorm te gieten, het te openbaren, er in te geloven en het door te zetten, ga je het ook kunnen waarmaken. Een visionboard maken, activeert je onderbewustzijn om je te focussen op je dromen en deze stap voor stap werkelijkheid te maken.

Het maken van een vision board is een ontspannende en inspirerende bezigheid. Je krijgt de ruimte en begeleiding om te voelen wat je hart vertelt en na te denken over je toekomst, iets waar we in het dagelijkse leven de tijd niet voor nemen. Na de workshop neem je het vision board mee naar huis en hang je het op een plek waar je dagelijks voorbij komt.
Doel van de workshop
Een vision board is een collage van:
• de dingen die je wilt doen
• hetgeen je wilt realiseren (zakelijk of privé)
• de eigenschappen die je je eigen wilt maken
• diegene die je wilt zijn in je leven

Mensen staan vaker stil bij wat ze niet willen dan wat ze wel willen. Terwijl de Law of Attraction juist uitgaat van de regel: waar je op focust, groeit. Oftewel, het is belangrijk om helder te hebben wat je wilt bereiken. Tel daarbij op dat ons onbewuste – wat houdt van duidelijke beelden – een grote invloed heeft op wat wij dagelijks doen. Hoe helderder je wensen en verbeelding daarvan, hoe groter de kans dat je herkent wat bijdraagt aan het manifesteren van je doelen.
Het is een creatieve workshop, die deelnemers uitdaagt om na te denken over hun doelen en deze te visualiseren.


Praktisch (start 10:00 tot 17:00) 28 November
Verloop van de dag:
? We starten met een kennismaking.

? Er volgt een geleide meditatie waar we contact gaan maken met onze verlangens, wensen en dromen!

? Nadien gaan we creatief aan de slag! Je krijgt van mij een paneel en tijdschriften, schaar en lijm. Je mag zelf materialen meebrengen om toe te voegen aan jouw vision board.Aan de hand van tijdschriften kies je intuïtief die beelden en woorden die je aanspreken en deze knip en plak je op je paneel: jouw visionboard. We werken in een rustige sfeer.
? Als je visionboard klaar is, ga je onderzoeken wat jouw visionboard je laat zien. Ik geef wat achtergrond informatie over het effect van onze mindset.
? Je krijgt tips & tricks om je doelen tastbaar te maken.

? We eten een heerlijke vegan lunch en erna een wandeling ,om weer fris verder te gaan
? Nadien vertelt iedereen over zijn of haar vision board.
Er is een mogelijkheid om een afspraak te maken voor persoonlijke coaching om te kijken wat jouw tegenhoudt om je droom te verwezenlijken en met welke eerste actie je aan de slag kunt om dichter bij jouw dromen en wensen te komen. Eventueel kan ik je doorverwijzen naar organisaties of personen, die aan jouw behoefte kunnen voldoen.


Get Happy about what is becoming
Abraham Hicks

www.judithpelgrom.com

11-09-2021 t/m 11-12-2021

Stuur een bericht naar "Judith Pelgrom"