51 (129)

TransAmsterdam Trans Art School gaat weer beginnen

TransAmsterdam | (Amsterdam)

TransAmsterdam Trans Art School gaat weer beginnen

De Trans Art School van TransAmsterdam gaat weer van start! Ben jij een transgender en/of non binaire jongere van 16-26 (ben je ouder geen probleem) of ben je transgender of non-binair en nieuw in Nederland? Ben je creatief en hou je ervan om andere mensen te ontmoeten die ook tot de transgender community behoren?

Dan zijn onze workshops echt wat voor jou en kan je voor een kleine bijdrage erbij zijn! We beginnen dit seizoen met een workshop in filmmaken en hebben nog veel meer in petto! Heb je interesse, stuur ons dan een DM of stuur een mailtje naar tas@transamsterdam.nl om je aan te melden, voor meer informatie of om op de hoogte te blijven voor de aankomende workshops!

Op zaterdag 25 september 14:00 uur organiseren we de workshop ‘Film Productie’ onder leiding van de filmmaker Gido Krom. Gido gaat beginnen met de film die hij heeft geschoten, die in 48 uur van a tot z is gemaakt. Daarna gaat hij het hebben over 'van volgeklad bierviltje naar volledig filmplan' en wat je nodig hebt om een film te kunnen maken.

Wat: Film productie

Waar: De Meevaart, Balistraat 48A, Amsterdam

Door wie: Gido Krom, Filmmaker

Bijdrage: Gratis entree!

Tijden: 14.00-17.00

Wil jij er bij zijn??? Stuur ons dan een mail via tas@transamsterdam.nl.

www.transamsterdam.nl

23-09-2021 t/m 23-12-2021

TransAmsterdam ( Amsterdam ) Workshops
Trans Art School
TransAmsterdam ( Amsterdam ) Workshops (2)

Stuur een bericht naar "TransAmsterdam"