93 (164)

Workshop Modeltekenen of schilderen voor een leuk stel OF leuke groep

Romero Art Studio | (Weesp/ Amsterdam)

Workshop Modeltekenen of schilderen voor een leuk stel OF leuke groep

VOOR EEN LEUK STEL
In deze workshop teken of schilder je je vriend of vriendin onder begeleiding van een professioneel docent/ beeldend kunstenaar.
Deze intieme workshop is zeer geschikt voor een leuk stel, maar ook om met je beste vriendin, vriend of lievelingsfamilielid te doen. De één tekent of schildert en de ander is in de rol van het model. In het begin misschien best even spannend, maar uiteindelijk heel gezellig, leerzaam en ook ontspannend. Met een hapje en drankje in de pauze wordt het extra gezellig.

Heb je geen of weinig ervaring? Dit is geen probleem. Stapje voor stapje wordt je begeleidt in het creatieve proces. Aan de hand van oefeningen leer je beter kijken om de houding weer te geven en het materiaal te hanteren.

De workshop duurt 2 1/2 uur en kost 120,- euro voor twee personen. Dit is inclusief materiaalkosten, persoonlijke begeleiding, thee/koffie, een borrelhapje en drankje. Voor het werken op een canvasdoek komt er 7,50 aan materiaalkosten bij.

VOOR EEN LEUKE GROEP
De workshops zijn tevens geschikt voor een leuke groep: vrienden/ vriendinnen, familie, als vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Dit is dan met een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. De kosten zijn vanaf 5 personen 40,- euro per persoon en inclusief materiaal, model, begeleiding, hapjes en drankjes.

Meer info?
Mail naar:
nataliaromeroartstudio@gmail.com

www.romero-artstudio.com/workshops

27-03-2022 t/m 27-06-2022

Romero Art Studio ( Weesp/ Amsterdam ) Workshops
Romero Art Studio ( Weesp/ Amsterdam ) Workshops (2)
voor groepen met mannelijk of vrouwelijk naaktmodel

Stuur een bericht naar Romero Art Studio