100 (130)

Workshop abstract schilderen

Dorine de Soet | (Zutphen)

Workshop abstract schilderen

Het gaat in mijn lessen om de vrijheid te durven nemen. Je kunt gaan spelen met verf. Ontdekken wat de mogelijkheden allemaal zijn, dat je weer kunt wegwerken, dat je er weer overheen kunt schilderen, of kunt wegplakken met stukken krant oid.

Eerst beginnen met chaos, rotzooien en rommelen, het laten gaan, en daardoor spontaner werken, om dan uiteindelijk te zien, dat dat proces allemaal meetelt bij het geslaagde eindresultaat.

Ik leer je stap voor stap werken via abstractie naar een schilderij wat een beeld draagt, ondersteund door de abstractie.

Spelenderwijs krijg je adviezen en tips mee die je verder kunnen helpen, zodat je met 1 les (van 4 uur) zelf een heel eind verder kunt komen. Ik hoor vaak terug dat men geïnspireerd verder kan, een aantal twijfels heeft overwonnen, maar ook veel meer zicht krijgt op zijn/haar blokkades.

Ik werk bij deze intensieve workshop meestal 1 op 1. Zodat we samen zo goed mogelijk kunnen werken. Natuurlijk kan het ook met meer personen, als je dat wilt. Een workshop die misschien je kijk op schilderen voor goed doet veranderen, in positieve zin. In een fijne sfeer in mijn heerlijke grote, lichte atelier.

Prijs: € 150,- per middag, excl. materiaal

www.dorinedesoet.nl

10-10-2022 t/m 10-04-2023

Dorine de Soet ( Zutphen ) Workshops

Stuur een bericht naar Dorine de Soet