114 (149)

Acryl pouring / Den Haag

Atelier Art Ems | (Den Haag)

Acryl pouring / Den Haag

Acryl pouring
Datum in overleg.

Kosten zijn € 69,50 p.p.inclusief materialen.

In deze workshop leer je allereerst hoe je acrylverf op een goede manier verdunt, waardoor de verf gietbaar wordt. Het mengen van acrylverf, additieven en siliconen maakt iets wat je niet verwacht te zien: kleine en grote "cellen" met aderen en spectaculaire kleureffecten.

Er worden per workshop twee doeken (24 cm x 30 cm) per persoon gemaakt en er worden verschillende giettechnieken aangeleerd.
We bepalen in onderling overleg welke technieken je gaat gebruiken. De doeken kunnen na afloop worden meegenomen. Je gaat dus met twee werken naar huis.

De workshops zijn geschikt voor iedereen. Je hebt dus geen specifieke schilderervaring nodig om mee te kunnen doen. Iedereen kan zich inschrijven. Het is ook een leuke workshop voor mensen met al wat ervaring in acryl gieten. We gaan dan een stapje verder!
Wij geven deze workshop bij voorkeur in een kleine groep, van 1 - 6 personen. Voor een privéworkshop betaal je dus niet extra!

De kosten zijn € 69,50 per persoon, all-in (doeken, verf, additieven, mengbekers, wegwerphandschoentjes en roerstokjes. Voor alle materialen wordt gezorgd; je hoeft dus niets mee te brengen!

www.artems.nl

08-01-2023 t/m 08-04-2023

Atelier Art Ems ( Den Haag ) Workshops
Atelier Art Ems ( Den Haag ) Workshops (2)

Stuur een bericht naar Atelier Art Ems