169 (176)

workshop -portret- in linoleumsnede

De Grafiekdrukkerij | (Amsterdam)

WORKSHOP -PORTRET- IN LINOLEUMSNEDE

24 September 08:00 - 17:00
€115,
Maak een bijzonder portret van wie of wat je lief is. Je kunt het maken op basis van een eigen tekening, portretfoto, of een foto van internet. Als service kan de portretfoto of foto van internet van tevoren digitaal worden bewerkt, zodat je als start van de dag een print overzet op het linoleum. Zo kom je direct in het werkproces van de reductietechniek.? Wat guts je weg en wat laat je staan? Je leert te werken met het gereedschap, je prent in kleur op te bouwen, en dat op 1 linoleumplaat! Je drukt af op een van de drukpersen en stapsgewijs doe je alles wat daarbij komt kijken.
De kosten zijn inclusief materiaal, koffie, thee, koek. Wil je een linoleumsnede maken maar geen portret? Dan ben je even welkom.
We werken in kleiner gezelschap, met aandacht voor jouw stappen en die van de anderen. Ervaar het plezier om met je handen te maken, een dag lang. Deze workshop kun je ook op maat met je eigen samengestelde groep doen (vrienden, familie, collega’s…), en/of ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis. Ter deskundigheidsbevordering wordt de workshop ook ingezet, voor leerkrachten/docenten in PO, VO of HBO. Neem contact op en in samenspraak bouwen we de workshop.

www.grafiekdrukkerij.nl

21-08-2023 t/m 21-08-2026

De Grafiekdrukkerij ( Amsterdam ) Workshops

Stuur een bericht naar De Grafiekdrukkerij