KLEUREN MENGEN LASTIG? Niet nadat je mijn ONLINE cursus kleuren mengen hebt gevolgd met een eigen keurenboekje om te maken 25,-

Lida Meines | (Amersfoort)

KLEUREN MENGEN LASTIG? Niet nadat je mijn ONLINE cursus kleuren mengen hebt gevolgd met een eigen keurenboekje om te maken 25,-

Vind je kleuren mengen lastig en lukt het je maar niet om de juiste kleur te mengen? Dat kan je plezier in het schilderen behoorlijk verpesten. Ik vind het fijn om mijn jarenlange ervaring met je te delen zodat je makkelijker gaat kleuren mengen en weer meer plezier hebt in het schilderen.
Met mijn methode van kleuren mengen leer je eindelijk echt mooie kleuren te mengen. Je leert aan de hand van het boekje en de bijbehorende filmpjes de echte basis van het kleuren mengen en leert hoe je verschillende kleurschakeringen en kleurnuances kunt mengen. Ook leer ik je alles over kleurwerking wat je moet weten als basis. Aan de hand van het boekje kun je later makkelijk de basiskleuren vinden die je nodig hebt om een bepaalde kleur te mengen en kun je kleuren effectiever in je compositie en voorstelling gebruiken.
Bestel het boekje en je persoonlijke link naar de filmpjes over kleurwerking en kleuren mengen voor slechts 25 euro via mijn website hieronder.
https://lidameines.nl/product/leer-nu-echt-mooi-kleuren-mengen-met-dit-kleurenboekje/
sinterklaas cadeau creatief kado kleurenmengen online cursus kerst verjaardag

naar de website

07-12-2022 t/m 07-12-2023

Lida Meines ( Amersfoort ) Boeken / cursusmateriaal
kleuren mengen doe je zo boekje met de juiste methode om kleuren te mengen.

Stuur een bericht naar Lida Meines