11 (48)

Te huur: lichte, groene, ruime werkplek - Weesperzijde Amsterdam

StudioWZ80 | (Amsterdam)

Te huur: lichte, groene, ruime werkplek - Weesperzijde Amsterdam

Wij hebben per direct werkplekken beschikbaar op onze studio aan de Weesperzijde (achter het Volkshotel in Amsterdam Oost).

Wat krijg je?
Een ruime tafel voor jou alleen (bij fulltime huur), in een lichte royale studio met zithoek, eethoek, prachtige buitenplek met picknicktafel en een keuken met kookplaat. Onze studio staat middenin de stad, maar heeft een heerlijk rustig en idyllisch buitengevoel. En je krijgt natuurlijk fijne studiogenoten (journalisten, schrijvers & vormgevers) om mee te sparren, kletsen en borrelen. Goed om te weten: we hebben geen aparte overleg ruimte in de studio.

Wie wij zoeken?
Iemand werkzaam in de creatieve sector, die het liefste fulltime een plek wilt huren, die sociaal is en onderdeel wilt uitmaken van een kleine groep freelancers. Kosten € 250,- per maand (incl. schoonmaak, wifi en gebruik keukenapparatuur). Parttime huren is ook mogelijk, kosten € 50,- per maand bij 1 dag in de week, dit gaat echter wel om vaste dagen in de week, we zijn geen flex-studio.

Interesse? Neem dan contact met ons op via Kunstinzicht, onze website https://www.studiowz80.nl/ of check onze Instagram: https://www.instagram.com/studiowz80/

www.studiowz80.nl

19-05-2020 t/m 19-08-2020

StudioWZ80 ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte
Lichte, hoge, ruime studio
StudioWZ80 ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte (2)
Uitzicht op de binnentuin met picknicktafel

Stuur een bericht naar "StudioWZ80"