23 (50)

Grote ruimte met berging beschikbaar - broedplaats LELY - Amsterdam

Broedplaats LELY | (Amsterdam)

Grote ruimte met berging beschikbaar - broedplaats LELY - Amsterdam

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een monumentaal voormalig schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen huizen zoals De Appel die tentoonstellingen en andere programma’s organiseert in de toonaangevende aula. Ook vind je er partijen als CircusLab en Open Embassy.

Aan de westzijde van dit monumentale pand komen twee ruimtes vrij. Op deze gang zitten theater- en dansinstellingen Dood Paard en ISH Dance Collective. L1.13 is de grootste beschikbare ruimte op de eerste verdieping die per 1 augustus vrijkomt. Een voormalig klaslokaal van ongeveer 50 m2 met grote ramen op het Zuiden en een berging van nog eens ruim 8 m2.

Kale huur € 517,05
Servicekosten € 193,16
———————————————————–
Totaal (excl. btw) € 710,21

Interesse? Stuur een mailtje naar quirina@urbanresort.nl!
Bezichtigingen zijn 1 op 1 per organisatie mogelijk.
De bezichtigingen zullen plaatsvinden op donderdag 16 juli en vrijdag 17 juli startend om 15:00 uur (telkens in tijdslot van 15 min).

Geef je op via de mail en vertel kort iets over je/jullie werk en waarom je denkt een toffe toevoeging te zijn aan de eerste verdieping van LELY. Let op: het bezichtigings tijdslot dient te worden bevestigd gezien de 1 op 1 planning.

naar de website

17-06-2021 t/m 17-09-2021

Broedplaats LELY ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte
Broedplaats LELY ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte (2)

Stuur een bericht naar "Broedplaats LELY"