33 (43)

Sandberg student zoekt atelierwoning in Amsterdam evt. ruilen/delen van mijn paradijsje in Noord Groningen

Anne | (Amsterdam)

Hoi!

Mijn naam is Anne Jesuina, ik ben 31 en begin in september een tweede master aan het Sandberg Institute in Amsterdam. De master die ik ga doen heet Ecologies of Transformation; het is een twee-jarig onderzoek waarin we, individueel en als groep, gaan onderzoeken hoe we embodiment, een trauma-perspectief en kunst kunnen combineren voor sociale transformatie. Anders gezegd: we gaan methodes ontwikkelen die een manifestatie zijn van het credo: "verbeter de wereld, en begin bij jezelf" vanuit belichaamd perspectief.

Momenteel woon ik in een Gronings paradijs op het platteland, met fijn huis en enorme tuin; het liefst zou ik hier blijven. Ik ga het huis aanhouden; maar dan heb ik ook een plek nodig waar ik in Amsterdam kan zijn. Ik zoek daarom een fijne studio/atelier waarin ik muziek kan draaien/maken/kan spelen en kliederen en bewegingswerk kan doen en waar ik ook kan wonen/slapen. Als dit in een (woon)gemeenschap is, is het helemaal fijn. Ik houd heel erg van rust en een geaard gevoel, dat gevoel dat je kan hebben in een oud school gebouw, klooster, boerderij of kerk... een gevoel van rust en iets van 'natuur' (voor zover dat kan in Amsterdam;) Mijn voorkeur uit naar Amsterdam Noord, omdat ik daar een groot deel van mijn netwerk is en het eiland achtige gevoel heel prettig vind.

Misschien ben je iemand die zelf de plek heeft die ik zoek, of ken je iemand die zo'n plek aanbiedt of ben je iemand die een plek in Amsterdam én op het mooie Hoge Land van Groningen wil en kunnen we ruilen/delen...

Elke tip/idee is welkom!!

Warme groet,
Anne Jesuina

07-07-2021 t/m 07-10-2021

Stuur een bericht naar "Anne"