36 (45)

Vier werkruimtes beschikbaar in groene omgeving (om te delen)

Broedplaats LUTKE | (Amsterdam)

Vier werkruimtes beschikbaar in groene omgeving (om te delen)

In de voormalige basisschool aan de Lutkemeerweg in Amsterdam Nieuw-West, vinden kunstenaars en ambachtslieden hun stille inspiratieplek, met uitzicht op de landerijen, maar op fietsafstand van de bruisende stad!

4 ateliers in LUTKE nu te huur!
Ben jij op zoek naar een werkruimte in een oud monumentaal gebouw midden in de landerijen, op fietsafstand van de stad? Meld je dan nu aan voor de bezichtigingen! In april en mei selecteert Urban Resort de nieuwe huurders voor vier van de 15 ateliers van Lutke.

De ruimtes in deze broedplaats zijn zeer geschikt voor autonome kunstenaars. De grote ramen zorgen voor prettige, lichte werkplekken. In de oude gymzaal op de begane grond zijn entresols ingebouwd. Dit is bij uitstek geschikt voor een combinatie met twee verschillende soorten gebruik, bijvoorbeeld een schone bureauplek op de entresol en een ‘vuile handen’ maakplek op de begane grond of een samenwerkplek gecombineerd met een stille concentratieplek.

Gezien de vrije ligging van het gebouw met weids uitzicht, is deze broedplaats zeer geschikt voor creatieven en kunstenaars die hun inspiratie halen uit Amsterdam, maar voor hun creatieve proces even de drukte van de stad willen ontvluchten en afzondering en verstilling nodig hebben of geconcentreerd door willen werken.

urbanresort.nl/offer/lutkeuitzet

12-04-2022 t/m 12-07-2022

Broedplaats LUTKE ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte

Stuur een bericht naar Broedplaats LUTKE