57 (60)

werkplek te huur in gedeelde studio ndsm

Björn | (AMSTERDAM)

WERKPLEK TE HUUR IN GEDEELDE STUDIO NDSM

Huur een werkplek (‘kantoor-/computerwerk’) in een bijzondere, creatieve, gedeelde maar rustige studio in de unieke en inspirerende Kunststad op de NDSM-werf aan het IJ in Amsterdam Noord (12 minuten met pont v.a. CS en uitstekend bereikbaar met de auto of de bus).
De NDSM-werf is op moment de hipste plek van Amsterdam www.ndsm.nl . In de oude scheepsbouwloods bevinden zich meer dan 80 studio’s met meer dan 120 creatievelingen (inspiratie en innovatie). De loods is voor jou als huurder 24/7 toegankelijk. Er zijn talrijke hippe cafés en restaurants op de werf, inclusief stadstrand aan het IJ.
Je huurt niet alleen de gemeubileerde werkplek, bestaande uit een bureautafel, maar ook het gebruik van de pantry-keuken, berging, toilet, tafels, stoelen, stellingkasten, vergadertafel, internet, servicekosten, koffie/thee en schoonmaak. De ruimte beschikt over mechanische ventilatie, verwarming en koeling. Per tafel zijn de kosten inclusief alle genoemde onderdelen afhankelijk van het aantal huurders, zie onderstaand. Huur is per maand ‘all-in’ met een flexibele en naar wens korte contractduur met een opzegtermijn van 1, 2 of 3 maanden (naar jouw keuze). Wij zitten hier op moment met vier architecten. Wij werken allemaal geconcentreerd en rustig met onze computers terwijl bespreken, vergaderen en bellen voor niemand een probleem is. Omdat de Kunststad een broedplaats is, moet de huurder voldoen aan de “CAWA-toets” – heet inmiddels ABA (creatief bezig en verzamelinkomen is niet hoger dan 44.035,- euro, peildatum 2023).
Per werkplek zijn de kosten afhankelijk van het aantal huurders (omdat kosten gedeeld worden) en inclusief alle genoemde onderdelen maar maximaal 255,- euro per maand (ex btw). Dit is minder als er meer huurders zijn, b.v.
€255,00 bij 4 huurders
€218,08 bij 5 huurders
€185,17 bij 6 huurders
€161,66 bij 7 huurders
€144,03 bij 8 huurders

Mocht je belangstelling hebben, mail dan snel even, dan maken we een afspraak wanneer je even langs zou kunnen komen?

Björn 06-41314098

www.sponge.nl

16-02-2023 t/m 16-02-2024

Björn ( AMSTERDAM ) Atelier / werkruimte
Björn ( AMSTERDAM ) Atelier / werkruimte (2)

Stuur een bericht naar Björn