22 (24)

Aantal flexwerkplekken te huur in Tempel in de Pijp (Amsterdam)

Jeske | (Amsterdam)

Aantal flexwerkplekken te huur in Tempel in de Pijp (Amsterdam)

Tempel is gevestigd in een prachtig monumentaal gebouw aan Tolstraat in de Pijp (Amsterdam Zuid). Het gebouw bestaat uit ateliers, flex-werkplekken en een podium.

Wij verhuren 10 flex-werkplekken op de eerste verdieping van ons lichte en architectonisch bijzondere gebouw. Je hebt keuze uit bureaus op verschillende plekken: een stiltewerkplek met veel privacy, een bureau in een ruimte waar meerdere mensen aan het werk zijn, of een met licht overgoten werkplek aan het raam op de overloop.

In de rest van het gebouw werken creatieven, kunstenaars, culturele bedrijfjes en journalisten. Tempel is een inspirerende plek met veel verschillende functies en mogelijkheden. Naast je werkplek boven op de eerste verdieping kan je gratis gebruik maken van de verschillende belhoekjes, de foyer en de bar, overlegplekken en een lange vergadertafel. Met 60% korting huur je onze twee meetingrooms, geschikt voor vergaderingen met 10 tot 20 deelnemers.

De Tolstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets, ook is er een parkeergarage voor de deur. Het gebouw is 24/7 beschikbaar voor gebruik. Door de weeks vanaf 18:00 en in het weekend plannen we events. Dat betekent dat het op die tijden levendig kan zijn in het pand, daar tegenover staat dat je veel toffe events (concerten, voorstellingen en filmscreenings) kan bezoeken na je werkdag, of je kiest voor een borrel op het terras of gezellig binnen bij de Tolbar (onze buren).

De huurprijs bedraagt €200 (inclusief servicekosten, exclusief BTW)
Daarin inbegrepen zit:
- netto 7 m2 werkoppervlak, bruto 14 m2 oppervlak (inclusief gebruik gedeelde ruimtes)
- internet
- gebruik van de bar, foyer en openbare werk- en zitplekken
- inschrijving (van je bedrijf) op ons adres
- eigen kluisje voor het veilig bewaren van spullen op werk
- 60% korting op de huur van de meetingrooms
- gebruik van de koelkast en koffiezetapparaat

Ben je geïnteresseerd mail dan naar info@tempel-amsterdam.nl!
Groet!
Jeske

www.tempel-amsterdam.nl

10-11-2022 t/m 10-02-2023

Jeske ( Amsterdam ) Creatief kantoor / bedrijfsruimte
Flexwerkzaal
Jeske ( Amsterdam ) Creatief kantoor / bedrijfsruimte (2)
voorkant van het gebouw

Stuur een bericht naar Jeske